Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής στέλνει το Αγρίνιο (φωτό-βίντεο)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής στέλνει το Αγρίνιο (φωτό-βίντεο)

Στο κατάμεστο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνοντας την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία.

Πλήθος στελεχών και φίλων της ΝΔ έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη συγκέντρωση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανεβαίνει στο βήμα λίγα λεπτά πριν τις 20.00 λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον υποψήφιο περιφερειάρχη  Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

Προηγουμένως χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φώτης Τσόλκας και οι δύο βουλευτές του κόμματος στο Νομό Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης.

Η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται μεγάλη και έλαβε χώρα σε κλίμα βεβαιότητας για εκλογική νίκη σε βουλευτικές, εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές. Εμφανώς ικανοποιημένος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως το Αγρίνιο έστειλε μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής και ανέπτυξε συνολικά το όραμα του για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του αφιέρωσε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπέμποντας σιγουριά πως ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. “Και για αυτό και επιμένω τόσο πολύ -και είναι ένας από τους δύο λόγους που βρίσκομαι σήμερα εδώ- στην υποστήριξη ενός νέου άξιου ανθρώπου, ενός Αιτωλοακαρνάνα, του Νεκτάριου Φαρμάκη για  επόμενο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος. Ενός ανθρώπου που προέρχεται από την τοπική αυτοδιοίκηση. Ενός  πολίτη του τόπου του, αλλά ταυτόχρονα ενός  σύγχρονου ανθρώπου της Ευρώπης, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα ότι όταν υπάρχει μεράκι για δουλειά, διάθεση, όρεξη και σχέδιο, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο. Στις 26 Μαΐου ή την Κυριακή που ακολουθεί, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα είναι γαλάζια με Περιφερειάρχη τον Νεκτάριο“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον εκλογικό στόχο ανέφερε στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι στόχοι μας λοιπόν σε αυτήν την κάλπη, είναι συγκεκριμένοι και είναι τρεις: Πρώτον, ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας, καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας, στις ευρωεκλογές ώστε οι ευρωεκλογές να αποτελέσουν το σκαλοπάτι, τη γέφυρα για μια μεγάλη πολιτική επικράτηση στις εθνικές εκλογές όποτε και αν ο κ. Τσίπρας επιλέξει να τις κάνει. Καταλαβαίνω γιατί ο κ. Τσίπρας  τρέμει την επερχόμενη ήττα και κατανοώ γιατί θέλει να μείνει στην εξουσία λίγες εβδομάδες, λίγους μήνες ακόμη. Όμως, φίλες και φίλοι, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.  Και το αργότερο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο ελληνικός λαός θα προσέλθει στην κάλπη, θα εκφραστεί ανοιχτά, θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον κ. Τσίπρα και θα ανοίξει την πόρτα της εισόδου στη Νέα Δημοκρατία για να μπορέσουμε επιτέλους να βγάλουν τον τόπο από την κρίση, να χαμογελάσουμε και πάλι με αισιοδοξία».

“Καμία περιφέρεια στο ΣΥΡΙΖΑ, δείξτε την πόρτα της εξόδου στον απερχόμενο Περιφερειάρχη”

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: «Το δεύτερο μήνυμα της κάλπης σας το είπα ήδη:  Καμία περιφέρεια στο ΣΥΡΙΖΑ, δείξτε την πόρτα της εξόδου στον απερχόμενο Περιφερειάρχη όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες στη Νέα Δημοκρατία και Περιφερειάρχη στη Δυτική Ελλάδα τον Νεκτάριο Φαρμάκη. Και τρίτον, δήμαρχοι με τα δικά μας χρώματα σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας. Αυτό πρέπει να είναι το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Πρέπει να είναι ένα δημοψήφισμα όχι μόνο κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπέρ της δημοκρατίας, υπέρ της ανάπτυξης. Ένα δημοψήφισμα που θα σημάνει το τέλος μιας αποτυχημένης Κυβέρνησης αλλά ταυτόχρονα θα σημάνει και τον φωτεινό πρόλογο μιας νέας Ελλάδας. Της Ελλάδος την οποία πραγματικά οραματιζόμαστε, της Ελλάδος που πραγματικά αξίζουμε».

«Πρέπει να στηρίξετε τον Νεκτάριο Φαρμάκη για Περιφερειάρχη»

«Πρέπει να στηρίξετε τον Νεκτάριο Φαρμάκη για Περιφερειάρχη» είπε ο κ. Μητσοτάκης .Το σκεπτικό του: «Το κεντρικό κράτος έχει την ευθύνη για τη χάραξη της κεντρικής πολιτικής, αλλά η περιφερειακή διάσταση της πολιτικής χαράσσεται από τους Περιφερειάρχες και οι τοπικοί άρχοντες είναι υπεύθυνοι για να λύνουν τα τοπικά προβλήματα και να αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πόλεών τους. Σας λέω, λοιπόν, εδώ από την Αιτωλοακαρνανία, από την Αχαΐα, από την Ηλία, ότι πρέπει να στηρίξετε τον Νεκτάριο  Φαρμάκη για Περιφερειάρχη. Όχι γιατί θέλουμε απλά την επόμενη μέρα στο χάρτη των εκλογών να είναι γαλάζιες όσο το δυνατόν περισσότερες  Περιφέρειες. Αλλά γιατί πρέπει να δουλέψουμε την επόμενη μέρα μαζί με τις νέες περιφερειακές διοικήσεις και να υλοποιήσουμε το μεγάλο αναπτυξιακό όνειρο που έχουμε για ολόκληρη τη χώρα. Θέλουμε τους Περιφερειάρχες συμμάχους. Είναι πολύ πιο εύκολο για το Νεκτάριο, για οποιονδήποτε άλλο Περιφερειάρχη έχει εκλεγεί με τα χρώματα της Νέας Δημοκρατίας, την επόμενη μέρα να με πάρει τηλέφωνο, να μου χτυπήσει την πόρτα και να μου υποδείξει ποια είναι τα μεγάλα  προβλήματα, αλλά ποιες είναι και οι μεγάλες ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα. Για αυτό και έχει σημασία να εκλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Περιφερειάρχες οι οποίοι πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία».

“Ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας”

Επίθεση στην κυβέρνηση για τα θέματα ασφάλειας των πολιτών με αφορμή  και το συμβάν στα Εξάρχεια ανέφερε ότι άνδρες του λιμενικού με την συνοδεία εισαγγελέα, προπηλακίστηκαν, χτυπήθηκαν και μαχαιρώθηκαν από μία ομάδα κουκουλοφόρων που θεωρούν ότι τα Εξάρχεια είναι δικό τους άβατο.«Από εδώ την Αιτωλοακαρνανία τους λέω ως εδώ, την επόμενη ημέρα των εκλογών, να γνωρίζουν ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί σε κάθε γωνιά της χώρας, ώστε οι πολίτες να αισθανθούν ξανά ασφαλείς, η αστυνομία θα αφεθεί ελεύθερη να κάνει ελεύθερη την δουλειά της, χωρίς ανοχή σε οργανώσεις που προσομοιάζουν πια με παρακρατικά σχήματα». 

Ειδική αναφορά έκανε στο πανεπιστημιακό άσυλο λέγοντας ότι «με τη ΝΔ το πανεπιστημιακό δεν τροποποιείται απλώς, δεν αλλάζει, αλλά καταργείται. Η ΝΔ θα παραδώσει τα Πανεπιστήμια σε αυτούς που ανήκουν, στους καθηγητές, στους φοιτητές, στους εργαζόμενους». Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ανομία και η ανασφάλεια δεν περιορίζεται στα αστικά κέντρα έχει επεκταθεί σε όλη την Επικράτεια, η παροχή ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ γιατί, δεν είναι δεξιά ή αριστερή είναι αυτονόητη υποχρέωση ενός κράτους δικαίου και προϋπόθεση της ελευθερίας“.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η κατάσταση στην χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι πολίτες πονάνε στις τσέπες τους, τους έχουν πνίξει οι φόροι, δεν υπάρχουν δουλειές, εμείς δεν θέλουμε επιδόματα, θέλουμε δουλειές. Το όνειρο ενός εικοσάρη δεν μπορεί να είναι να περιμένει στο τέλος του χρόνου να πάρει ένα επίδομα και μαζί με την σύνταξη του πατέρα να βγάλει την χρονιά, δεν είναι αυτό το όραμα…Όραμά μας είναι οι ευκαιρίες και οι καλές θέσεις απασχόλησης, που όμως χρειάζονται επενδύσεις και οι επενδύσεις χαμηλότερη φορολογία…Σας ζητάω να κρατήσετε ότι η ΝΔ θα μειώσει φόρους και εισφορές και θα δημιουργήσει πολλές και καλές θέσεις εργασίας μέσα από μία έκρηξη επενδύσεων».

«Η Αιτωλοακαρνανία  νομός ο οποίος πάντα είναι πολιτικό βαρόμετρο για τις εξελίξεις»

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του ο Κυριάκος Μηστοτάκης το αφιέρωσε στην Αιτωλοακαρνανία την οποία χαρακτήρισε νομό πολιτικό βαρόμετρο.  «Αν θυμηθείτε ένα πράγμα από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, κρατήστε αυτό: Η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει φόρους και εισφορές και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας  μέσα από μία έκρηξη ιδιωτικών επενδύσεων. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, γιατί είναι ο μεγαλύτερος νομός της χώρας. Ένας νομός ο οποίος πάντα είναι πολιτικό βαρόμετρο για τις εξελίξεις. Όταν θέλουμε να δούμε και να κάνουμε πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος, εδώ  στην Αιτωλοακαρνανία ερχόμαστε. Για αυτό και είναι τόσο σημαντικό το πολιτικό μήνυμα της μεγάλης αλλαγής και της ελπίδας που στέλνετε εσείς εδώ από το Αγρίνιο σήμερα».

Για το οδικό δίκτυο ανέφερε:»Εκεί που άλλοι βλέπουν προβλήματα, εγώ βλέπω ευκαιρίες. Ευκαιρίες και προκλήσεις για την επόμενη μέρα. Τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτού του τόπου, τα οποία πρέπει να αξιοποιηθούν. Τα μεγάλα έργα υποδομής τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν και για τα οποία έχουμε μιλήσει. Έργα σε εθνικό, σε περιφερειακό, σε τοπικό επίπεδο: διασύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, η ολοκλήρωση της Αμβρακίας Οδού. Μεγάλα έργα υποδομής εθνικού χαρακτήρα, τα οποία θα ολοκληρωθούν με τη δική μας κυβέρνηση. Υπάρχουν όμως και έργα που αφορούν περισσότερο την Περιφέρεια. Το οδικό δίκτυο το οποίο σήμερα είχα την ευκαιρία να διασχίσω από τη Ναύπακτο μέχρι το Αγρίνιο μέσω Θέρμου. Είναι ένα δίκτυο το οποίο έχει να συντηρηθεί δεκαετίες ολόκληρες και το πρώτο πράγμα που μου είπαν οι κάτοικοι των χωριών ήταν να φτιάξουμε, επιτέλους, αυτόν τον δρόμο για να σπάσει η απομόνωση. Αυτό αποτελεί υποχρέωση όχι μόνο δική μας, αλλά και της επόμενης περιφερειακής διοίκησης η οποία πρέπει να προτεραιοποιήσει αυτό το έργο, για να σπάσει επιτέλους η απομόνωση της Αιτωλοακαρνανίας».

Για τον πρωτογενή τομέα του Νομού είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι ευκαιρίες είναι εδώ. Είναι εδώ στον πρωτογενή τομέα. Μιλήσαμε για τα νερά. Η Αιτωλοακαρνανία είναι ο πιο πλούσιος νομός της χώρας σε υδάτινους πόρους. Εννιά λίμνες, τρία ποτάμια, πολλά φράγματα και όμως, οι αγρότες σήμερα έχουν πρόβλημα στο να ποτίζουν τα χωράφια τους, γιατί ήδη τα αρδευτικά μας δίκτυα, ειδικά εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, είναι απαρχαιωμένα. Σε αντίθεση με άλλες περιφερειακές ενότητες, εδώ δεν υπήρξε πρόνοια συνεργασίας της Περιφέρειας με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να βρεθούν πόροι και να εξορθολογιστούν τα αρδευτικά δίκτυα. Όμως, ταυτόχρονα, το νερό είναι πλούτος με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και η σωστή διαχείρισή του είναι κομβικής σημασίας για την επόμενη μέρα.  Από εδώ ξεδιψάει η Αθήνα. Από τον Εύηνο, ένα έργο το οποίο ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε μία εποχή μεγάλης λειψυδρίας για την Αθήνα και το οποίο έδωσε λύση στο πρόβλημα ύδρευσης της πρωτευουσας μας. Όμως, τώρα είμαστε μπροστά στις προκλήσεις νέων καιρών. Σημαντικά έργα, όπως αυτά τα οποία δρομολογούνται στην Αμφιλοχία, οι αντλιοταμιευτήρες, που στην ουσία δεν είναι τίποτε άλλο από μεγάλες δεξαμενές ενέργειας. Είναι πολύ σημαντικά έργα και θα δημιουργήσουν πολλές εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης και πολλά ανταποδοτικά τέλη για τους τοπικούς Δήμους».

 Στις μεγάλες προοπτικές που στην Αιτωλοακαρνανία έχει ο τριτογενής τομέας, ο τομέας του τουρισμού, αναφέρθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας τα εξής: « Με την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού και με την ολοκλήρωση του οδικού άξονα από την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα, η Αιτωλοακαρνανία, η Δυτική Αιτωλοακαρνανία, οι όμορες παραλίες σας έχουν γίνει πια πολύ πιο εύκολα προσβάσιμες. Θέλω να το ξαναπώ για να το ακούσετε και εδώ: Οι μεγάλοι δρόμοι, η ολοκλήρωση των δρόμων με συμβάσεις παραχώρησης είναι έργο της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτό το μεγάλο έργο το ξεμπλοκάρισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το ’12. Βέβαια, οι αυτοκινητόδρομοι μας στοίχησαν 500 εκατομμύρια παραπάνω για να ολοκληρωθούν από τα τερτίπια του κ. Βαρουφάκη και του κ. Τσίπρα. Όμως ολοκληρώθηκαν και έκαναν τη Δυτική Ελλάδα πολύ πιο προσβάσιμη. Οι δυνατότητες ανάπτυξης του παράκτιου μετώπου είναι σημαντικές, όπως σημαντικές αγαπητέ Νεκτάριε, αγαπητοί δήμαρχοι, είναι και η ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού και του ορεινού όγκου μέσα από εναλλακτικές μορφές τουρισμού που θα συνδέσουν τον τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, που θα δώσουν διέξοδο στους τοπικούς παραγωγούς και θα δημιουργήσουν μια νέα ταυτότητα, μια νέα εμπειρία για την Αιτωλοακαρνανία».

“Στις ευρωεκλογές θα στείλουμε μηνύματα απόρριψης του ΣΥΡΙΖΑ”

Για το διακύβευμα των ευρωεκλογών ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης: «Μπορείτε να δείτε λοιπόν και μέσα από το όραμά μας για την Αιτωλοακαρνανία, για την δυτική Ελλάδα, μια διαφορετική φιλοσοφία ανάπτυξης που θα βγάλει τον τόπο από την φτώχεια και από τη μιζέρια και θα δώσει νέες προοπτικές στα παιδιά μας, σε όλους τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας. Και αυτό τελικά είναι το διακύβευμα των εκλογών και των ευρωεκλογών.  Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις ευρωεκλογές, όπως σας είπα, θα στείλουμε πολιτικά μηνύματα.  Θα στείλουμε μηνύματα απόρριψης του ΣΥΡΙΖΑ, θα στείλουμε μηνύματα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας. Θα εκλέξουμε όμως και ευρωβουλευτές οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα στην Ευρωβουλή. Έχουμε ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο, με παλιά στελέχη, με νέα στελέχη, τα οποία θα μπορέσουν ανάλογα με το ποιους θα επιλέξετε εσείς να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά συμφέροντα την επόμενη μέρα. Και έχει σημασία, φίλες και φίλοι, ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι την επόμενη μέρα και πάλι στον πυρήνα των ευρωπαϊκών εξελίξεων».

«Ο κ. Τσίπρας κυκλοφορεί πιο άνετα στα Σκόπια από ό,τι κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη»
Kαυστικός για μία ακόμη φορά υπήρξε για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ανέφερε: «Όλα που θα γίνουν στις Βρυξέλλες έχουν σημασία και αντανάκλαση τελικά και στο τι θα γίνει εδώ στον τόπο σας. Όλα είναι αλληλένδετα. Και ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει σε αυτή την αναμέτρηση και ξέρουμε -λίγο πολύ- ποια είναι τα διλήμματα και τι θα μας πει. Θα επιχειρήσει να μας πει, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό Κόμμα. Ποιος θα το πει αυτό; Αυτός που κυβερνούσε με τον Πάνο Καμμένο 4 χρόνια και που 4 χρόνια τώρα δεν ολοκληρώνει τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, είναι ο ίδιος ο οποίος αποκάλεσε όλους τους Έλληνες οι οποίοι βρέθηκαν απέναντι στη Συμφωνία των Σκοπίων ως ακροδεξιούς, λαϊκιστές, εθνικιστές, γραφικούς. Του απαντώ και εδώ, από την Αιτωλοακαρνανία, από το Αγρίνιο: όλοι όσοι βρεθήκαμε απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είμαστε εθνικιστές. Είμαστε πατριώτες, είμαστε άνθρωποι που τιμάμε την ελληνική ιστορία, είμαστε άνθρωποι που έχουμε τις ίδιες ευαισθησίες με τους Μακεδόνες αδερφούς μας και που καταλαβαίνουμε ότι αυτό το οποίο έγινε τελικά στη συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια μεγάλη εθνική οπισθοχώρηση. Και ο κ. Τσίπρας, για τους δικούς του λόγους, για να εξασφαλίσει ενδεχομένως άλλα προσωπικά οφέλη είπε “ναι“ εκεί που όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είχαν πει “όχι“. Και μάλιστα είχε το θράσος, δεν ξέρω αν το έκανε από κακό προγραμματισμό, από σύμπτωση ή συνειδητά, να πάει στα Σκόπια -προσέξτε- την ημέρα ακριβώς -2 Απριλίου- που ο Κώστας Καραμανλής στο Βουκουρέστι είχε πει το μεγάλο όχι. Και σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο ο κ. Τσίπρας να κυκλοφορεί πιο άνετα στα Σκόπια από ό,τι κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη. Του απαντάμε λοιπόν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο λαϊκό κεντροδεξιό κόμμα, είναι το κόμμα το οποίο καλύπτει το ιδεολογικό φάσμα από την παραδοσιακή δεξιά μέχρι τις παρυφές της αριστεράς. Είναι το μεγάλο πατριωτικό κίνημα στο οποίο μπορούν να συνενωθούν συμπολίτες από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες».

“Aπό κόμμα, να ξαναγίνουμε μεγάλη Παράταξη”

Κάλεσμα συστράτευσης έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης: “Και αυτό, φίλες και φίλοι, είναι και το μεγάλο στοίχημα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Το πώς θα μπορέσουμε ως Νέα Δημοκρατία να ανοίξουμε τις πόρτες μας από Κόμμα, να ξαναγίνουμε μεγάλη Παράταξη. Να διευρύνουμε την απήχησή μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει πρώτα από όλα να στηριχθούμε στους παραδοσιακούς μας φίλους, στους υποστηρικτές μας, σε όλους εσάς που κρατήσατε τη Νέα Δημοκρατία όρθια σε δύσκολες στιγμές, όταν κάποιοι μας είχαν ξεγράψει, όταν κάποιοι προέβλεπαν ότι θα έχουμε την τύχη του ιστορικού μας αντιπάλου, του ΠΑΣΟΚ. Εσείς μας κρατήσατε όρθιους. Εσείς δώσατε σε εμένα ως Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τη δύναμη να χτίσω ένα νέο Κόμμα πάνω σε στέρεα θεμέλια. Και σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό που κάνατε. Όμως δεν αρκούμε μόνο εμείς, η βάση, οι παραδοσιακοί υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας. Πρέπει να ξαναφέρουμε στην Παράταξή μας φίλους, συμπολίτες μας οι οποίοι μας στήριξαν κάποια στιγμή στο παρελθόν και τους οποίους στην πορεία τους χάσαμε για διάφορους λόγους“.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Kansas567@yahoo.gr

  Ο Δημαρχος Αγρινιου κος Παπαναστασιου γιατι δεν ανεβηκε ατο βημα να κανει χαιρετισμο? Δεν ηθελε ή δεν ηθελαν? Δεν ξερω, ρωταω.

 2. Αναρχοκαπιτάλας

  Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Καζαντζής, γιατί πήγε εκεί; Γνωρίζει άραγε ο Μητσοτάκης ότι σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του τον βρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρωί – μεσημέρι – βράδυ;

 3. Anonimos

  Τελικα απ οτι βλεπω ο κοσμος δεν ανταποκρινεται οπως τα παρελθοντα ετη που γεμιζαν τα στάδια και οι πλατειες γιατι αραγε; Μήπως επειδή ο κοσμος αποκαμε απ τα λογια και τα θα και θα και θα τα ΜΕΓΑΛΑ!!!!! Των παραμυθάδων και των γυρολόγων…… Ο Λαός που προδώσατε τωρα ζητατε τι;

 4. Γκαντεμοσαυρος

  Εγω καλου κακου δεν ξαναπατω στο σταδιο κανα διμηνο παντως και πηρα και την θεια μου στο θερμο να εχει ετοιμο το αντισκηνο στο κηπο!

Comments are closed.