Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Κάποιοι εξοργίστηκαν στο Αγρίνιο γιατί ήρθε ο… μάγος Σανκάρα!

Κάποιοι εξοργίστηκαν στο Αγρίνιο γιατί ήρθε ο… μάγος Σανκάρα!

Τούτη η πόλη που λέγεται Αγρίνιο δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Εμείς οι πιο πεπειραμένοι πλέον δεν εκνευριζόμαστε αλλά μάλλον διασκεδάζουμε με τις ιδιαιτερότητές της.

Διότι, αν έχουνε το ν Θεό τους ορισμένοι, ο…. μάγος Σανκάρα -που ήρθε πρόσφατα στην πόλη μας για να κάνει τα κόλπα του και να πάει στο καλό του- προκάλεσε την ένθεη μανία και την μήνιν τους!

Ναι, καλά ακούσατε, διάφορες Αγρινιώτισσες και διάφοροι Αγρινιώτες βρίσκουν βλάσφημο τον λαγό που βγάζει από το καπέλο του Σανκάρα ή ότι άλλο, τέλος πάντων, κάνει ο συγκεκριμένος(ανάθεμα κι αν τον έχουμε δει ποτέ, αν και τώρα μας κέντρισαν οι ζηλωτές την περιέργεια να τον δούμε…), οπότε δεν το άφησαν να περάσει έτσι αυτό!

Ούτε λίγο ούτε πολύ υπήρξαν διαμαρτυρίες προς πάσα κατεύθυνση για το… τρομακτικό αυτό συμβάν! Ανάμεσά τους ήταν και προς τον δήμο γιατί κολλήθηκαν αφίσες του Σανκάρα, πράγμα που θα ήταν σωστό αν οι καταγγέλλοντες είχαν ποτέ ενοχληθεί από κάθε είδους αφίσα που ρυπαίνει τους Αγρινιώτικους τοίχους. Αλλά όχι, τώρα ήρθε ο… σατανικός Σανκάρα(εδώ βάλτε ήχο από γέλια)και τώρα βγήκαν από τα ρούχα τους κάποιοι!

Φιλική συμβουλή. Η ζωή είναι ωραία, βρείτε με τίποτε άλλο να ασχοληθείτε. Αρκετά κάνατε τον θεματοφύλακα της ηθικής τούτης της καθυστερημένης πόλης. Χορτάσαμε, αγιάσαμε αρκετά, τόσο πολύ ώστε τίποτε δεν συμβαίνει.

Η «μαγεία» του Σανκάρα είναι ένα θέατρο, μια ψευδαίσθηση, μια καλώς εννοούμενη απάτη δεν έχει Βελζεβούλη μέσα. Κοιμηθείτε ήσυχοι, όπως κοιμάται και το Αγρίνιο εδώ και δεκαετίες…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

14 Σχόλια

 1. Alex

  Ανοητο άρθρο. Ντροπή στο ιστολόγιο και μόνο που ανηρτησε αυτή την ανοησια..

 2. Ανώνυμος

  Αυτό τους πείραξε? ότι τρέχουν όλη μέρα,στις καφετζούδες και χαρτορίχτρες, και της πληρώνουν κιόλας,αυτοί οι δήθεν ηθική του Αγρινίου…. Όταν ο Θεός έβρεχε πολιτισμό στην πόλη μας,δεν κραταγαν ομπρέλα, αλλά τέντα!!!!!!! μιζέρια, κακομοιριά, αλαζονεία, και ψωνιστηκες κομπλεξικες ιδεολογίες….

 3. Ανώνυμος

  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΄΄ΜΑΓΕΙΑ΄΄ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ !!! CHRISTOS

 4. γιωργος

  Ο καθένας μας δικαιούται να έχει την δική του άποψη και γνώμη και να την εκφράζει κι όλας

 5. Ανώνυμος

  Πως ακριβώς εννοείται το «καθυστερημένη» πόλη; Και για πιο λόγο επιλέγετε να μείνετε σε αυτή την «καθυστερημένη» πόλη και μάλιστα να αρθρογραφείτε για αυτήν; Μήπως ο σεβασμός στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των κατοίκων, οδηγούν στην «καθυστερημένη» πόλη; Αν όντως αυτό εννοείται τότε καταλαβαίνω ένα ρατσιστικό μήνυμά σας μέσα από το κείμενο έναντι των Ορθόδοξων συμπολιτών σας. Και πως ακριβώς θέλετε να σεβαστούμε την δική σας γνώμη, όταν δεν σέβεστε αυτή των συμπολιτών σας;

 6. or

  Πως ακριβώς εννοείται το «καθυστερημένη» πόλη; Και για πιο λόγο επιλέγετε να μείνετε σε αυτή την «καθυστερημένη» πόλη και μάλιστα να αρθρογραφείτε για αυτήν; Μήπως ο σεβασμός στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των κατοίκων, οδηγούν στην «καθυστερημένη» πόλη; Αν όντως αυτό εννοείται τότε καταλαβαίνω ένα ρατσιστικό μήνυμά σας μέσα από το κείμενο έναντι των Ορθόδοξων συμπολιτών σας. Και πως ακριβώς θέλετε να σεβαστούμε την δική σας γνώμη, όταν δεν σέβεστε αυτή των συμπολιτών σας; Άραγε αν αντί για τις θιγόμενες θρησκευτικές πεποιθήσεις των συμπολιτών σας, ήτανε αυτές των μεταναστών, εκεί θα υπήρξε ανάλογη αντιμετώπιση εκ μέρους σας;

 7. Αγρινιο

  Ουτε καθυστερημένο είναι το Αγρίνιο ούτε κοιμάται!!! Σίγουρα όμως είναι κοιμησμενος αυτός που έγραψε το άρθρο κ πέταξε τη χολή του !!

 8. Anonymous

  400 χρόνια πίσω είστε απο την Καβάλα….. Να μην μιλήσω για Αθήνα.

 9. σφιχτήτι

  ερχετε ου Σανκαρας και μας αλλιόνει τον μπολιτισμό μας.
  εδώ μόνο λάναρα, ψτό, και κουλοφτιαγμένα αμάξια

 10. Παππάς Νίκος

  Γράψε ένα όνομα να δούμε πόσο μπροστά είσαι εσυ ρε μπαστούνι 3:58 μμ ;;;;

 11. Αιτωλοακαρνάν

  Anonymous
  09/03/2019 at 3:58 ΜΜ

  Καβάλα το γάϊδαρό σου εσύ και τράβα Καβάλα, καβάλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.