Σήμερα Κυριακή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 12ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» με σημείο έναρξης και τερματισμού το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.
Ως γνωστόν, πραγματοποιήθηκαν παιδικός αγώνας 800μ. και αγώνας 5 χλμ. με την συμμετοχή πλήθους αθλητών, δρομέων και συμπολιτών, κάθε ηλικίας.
Οι μικροί δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα των 800μ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο αστυνομικό μέγαρο, να συνομιλήσουν με αστυνομικούς, να μάθουν πράγματα που θα τους προστατεύουν από κινδύνους και να κερδίσουν πολύ όμορφα δώρα.
Ο αγώνας διοργανώνεται απ’ την Τοπική Ένωση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και την υποστήριξη πολλών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής μας.
Όσα δήλωσε ο Γραμματέας της Τοπικής Ένωσης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Δημοσθένης Ταμπακέλης:
Η συμμετοχή όλων των αθλητών ήταν δωρεάν. Το «παρών» έδωσαν πλήθος συμπολιτών, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Νίκος Κατσακιώρης, οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Πάνος Μαρνέζος και Ιωάννης Φαρμάκης, αστυνομικοί και δρομείς από το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.
Εκ μέρους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας παρευρέθη σύσσωμη η ηγεσία με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Γαλαζούλα. Των αγώνων ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις καθώς και δεξίωση.





























