Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Αγρίνιο: Μεγάλη συμμετοχή στην 3η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

synantisi-xorodion-8 Το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιαςΕκπ/σης Αγρινίου –Θέρμου και το Μουσικό Σύλλογο Αγρινίου «ΟΡΦΕΑ», διοργάνωσαν με μεγάλη  επιτυχία, (φέτος συμμετείχαν 350 παιδιά) την 3η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου,  στην αίθουσα του κινηματογράφου «ΑΝΕΣΙΣ» Αγρινίου, με θέμα «…η πιο όμορφη θάλασσα».

Ακούστηκαν υπέροχα τραγούδια μεγάλων συνθετών,σπουδαίων ποιητών,  που έχουν τραγουδήσει λαμπροί καλλιτέχνες αλλά και παραδοσιακά , καντάδες και παιδικά, που αναφέρονταν στη θάλασσα.

Η τιμητική συμμετοχή της40μελούς χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου «ΟΡΦΕΑ» ενθουσίασε τους παραβρισκόμενους και το ΔΙΣΤΗΜΑ τους ευχαριστεί θερμά.

Συγχαρητήρια εκφράζονται στα παιδιά των χορωδιών που συμμετείχαν από:

1ο Ειδικό Δημ. Σχ. Αγρινίου, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου, 6ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, 1ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου, Δημ. Σχ. Παντάνασσας, Παιδική χορωδία της Ένωσης Γυναικών Παναιτωλίου «Η ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ»1ο και 2οΔημ. Σχ. Θεστιέων, Δημ. Σχ. Δοκιμίου, 4οΔημ. Σχ. Αγρινίου και 16οΔημ. Σχ. Αγρινίου (ποιήματα).

Ευχαριστίες επίσης εκφράζονται από το ΔΙΣΤΗΜΑ:

– στους μουσικούς, τους υπεύθυνους εκπ/κούς και τους δ/ντές των σχολείων, που και φέτος δήλωσαν παρόν στην 3η Μουσική μας Συνάντηση

– στους γονείς που συνόδευσαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση

– στις κυρίες Αγγελική Καρφή και Ειρήνη Μακρυπούλια για την κατασκευή των αναμνηστικών των σχολείων,

– στους κ. Αλατζά Κων/νο  και Νικολαΐδη Γιάννη  για την επιμέλεια αφίσας, προγράμματος και βίντεο της εκδήλωσης

– στον κ. Μποκώρο Παναγιώτη για την παραχώρηση βάθρων

– στην Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου για τη σημαντική βοήθεια τους

Χαιρετισμό απέστειλε –λόγω κωλύματος να παρευρεθεί- ο Περιφερειακός Δ/ντής α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας κ. Κώστας Γιαννόπουλος

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους του Δικτύου Στήριξης μαθητών Αγρινίου η κ. ΛιάτσουΧριστοφορούλα, εκ μέρους του Συλλόγου εκπαιδευτικών λειτουργών Α/θμιαςεκπ/σης Αγρινίου-Θέρμου ο  κ. Παπαδογιώργος Νίκος και εκ μέρους του Μουσικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑ ο πρόεδρος κ. Θέμης Γαμβρούλης.

Το ΔΙΣΤΗΜΑ έξαλλου  θερμά για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης τους κ. Αδαμη Σπύρο, αντιδήμαρχο Αγρινίου  και πρόεδρο της σχολ. Επιτροπής μονάδων Π.Ε. Δήμου Αγρινίου-Θέρμου, και τον κ. Καμμένο Σταύρο, Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή τώρα – πολίτες σε δράση» μέλος της επιτροπής παιδείας Δήμου Αγρινίου.

Επίσης τους Σχολικούς Συμβούλους κ. Κουζέλη Χαρά και κ. Αλέξη Μαστρογιάννη, μέλη των Δ.Σ.  α/θμιας και β/θμιαςεκπ/σης,  Δ/ντές σχολείων και εκπ/κούς που παραβρέθηκαν.

Απονομή των αναμνηστικών στα σχολεία, στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά έκαναν οι κ. Παπαχρήστος Ηλίας ( πρόεδρος του Συλλόγου εκ/κών λειτουργών Α/θμιας εκπ/σης Αγρινίου-Θέρμου), ο κ. Γαμβρούλης Θέμης (πρόεδρος του μουσικού συλλόγου ΟΡΦΕΑ) και η κ. Χαρά Κουτρουμάνου (εκ μέρους του Δικτύου Στήριξης Μαθητών Αγρινίου).

Στο τέλος ανακοινώθηκε η δημιουργία οργανωτικής επιτροπής που θα αναλάβει τη διοργάνωση της 4ης Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών.

«Ευχαριστούμε για την παραχώρηση της αίθουσας του «ΑΝΕΣΙΣ» για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους», καταλήγει το ΔΙΣΤΗΜΑ.

synantisi-xorodion-2

synantisi-xorodion-3 synantisi-xorodion-10 synantisi-xorodion-9 synantisi-xorodion-8 synantisi-xorodion-7 synantisi-xorodion-6 synantisi-xorodion-5 synantisi-xorodion-4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.