Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Aγρίνιο: μεγάλο ενδιαφέρον για το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών (φωτό & video)

simposio_agrinio (2)Παρουσία πλήθος κόσμου ξεκίνησε σήμερα, στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου, στην Πλατεία Δημάδη, το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια».
Το Συμπόσιο οργανώνεται από το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεωνς Τροφίμων ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών (που εδρεύει στο Αγρίνιο) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α.. Θα είναι σε εξέλιξη σήμερα Σάββατο 5 Μαΐου (10:00-20:30) και αύριο Κυριακή 6 (10:30-14:00) Μαΐου.
Το Συμπόσιο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου έχοντας ανοιχτό χαρακτήρα απευθυνόμενο τόσο στο σύνολο της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης όσο και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πανεπιστημιακής κοινότητας.
Το Συμπόσιο στοχεύει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο αναφοράς μεταξύ επιχειρήσεων-τοπικής κοινωνίας-πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε να γίνει θεσμός, η απήχηση του οποίου με την πάροδο των ετών να ξεπεράσει αρχικά τα όρια του νομού αρχικά και στην συνέχεια αυτά της Περιφέρειας.
Φέτος οι προσκεκλημένες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών έχουν ενεργό ρόλο με συμμετοχή στα πάνελ συζήτησης, με προβολή προϊόντων τους, με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και κυρίως με επικοινωνία και γνωριμία με τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό . Μεταξύ άλλων ανέφερε:«H Αιτωλοακαρνανία έχει αποδείξει ότι είναι πυρήνας επιχειρηματικής δραστηριότητας. Χαίρομαι που το Αγρίνιο γίνεται, για μια ακόμη φορά, μήτρα δημιουργικής σκέψης και ο συνεκτικός κρίκος μεταξύ των πλέον παραγωγικών τάσεων της περιοχής.Εύχομαι να είναι ένα χρήσιμο διήμερο με ωφέλιμα συμπεράσματα».

programma
simposio_agrinio (1) simposio_agrinio (2) simposio_agrinio (3) simposio_agrinio (4) simposio_agrinio (5) simposio_agrinio (6) simposio_agrinio (7) simposio_agrinio (8) simposio_agrinio (9)

symposio-marketing (1)

symposio-marketing (2)

symposio-marketing (3)

symposio-marketing (4)

symposio-marketing (5)

symposio-marketing (6)

symposio-marketing (7)

symposio-marketing (8)

symposio-marketing (9)

symposio-marketing (10)

symposio-marketing (11)

symposio-marketing (12)

symposio-marketing (13)

symposio-marketing (14)

symposio-marketing (15)

symposio-marketing (16)

symposio-marketing (17)

symposio-marketing (18)

symposio-marketing (19)

symposio-marketing (20)

symposio-marketing (21)

symposio-marketing (22)

symposio-marketing (23)

symposio-marketing (24)

symposio-marketing (25)

symposio-marketing (26)

symposio-marketing (27)

symposio-marketing (28)

symposio-marketing (29)

symposio-marketing (30)

symposio-marketing (31)

symposio-marketing (32)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.