Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: Μήπως να βρισκόταν ένα πιο διακριτικό μέρος για τα rapid που γίνονται έξω από το δημαρχείο;

Αγρίνιο: Μήπως να βρισκόταν ένα πιο διακριτικό μέρος για τα rapid που γίνονται έξω από το δημαρχείο;

Κανείς δεν αντιλέγει ότι το μείζον στις μέρες μας είναι να γίνονται πολλά και δωρεάν τεστ για covid-19.

Αναρωτιόμαστε όμως, μεταφέροντας και την αίσθηση αρκετών πολιτών, μήπως θα ήταν καλύτερο αυτό να μην γίνεται φόρα-παρτίδα στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δίπλα στα καφέ, που όσο να ‘ναι δεν περνούν και τις καλύτερες εποχές τους.

Η κατάσταση φαίνεται πολλές φορές ότι είναι άβολη: από τη μία αυτός που κάνει βόλτα, ψωνίζει ή πίνει τον καφέ του, βλέπει δίπλα μια ιατρική πράξη και από την άλλη ο άλλος περιμένει δίπλα όρθιος να κάνει τεστ, με όποια μικρή ενοχή αυτό συνεπάγεται.

Κάπου είναι κα θέμα τακτ δηλαδή, άσε που κάποιοι συμπολίτες έχουν μια συστολή να εκτεθούν έτσι και να στηθούν στην ουρά για τεστ στον πλέον πολυσύχναστο δρόμο της πόλης!

Γι’ αυτό λέμε, μήπως θα ήταν καλύτερη μια χρυσή τομή ώστε αυτά τα τεστ να γίνονται κοντά σε στέκια και πιάτσες μεν, όχι όμως ακριβώς πάνω από το τραπέζι κάποιου που πίνει τον καφέ του!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Αραξε δεν τους κανουν και κολονοσκοπηση,μια μπατονετα στη μυτη τους βαζουν.

  2. Άκης Ροδίτης

    Ντρέπονται να κάνουν δημοσία θέα το rapid test, αυτοί που με 100 κιλά τυρομαγκιά, 40 κομποσκοίνια φορεμένα, με το μπεγλέρι στο ένα χέρι και του φρέντου στο άλλο, προσποιούνται τους αδούλωτους Έλληνες αρνητές χωρίς μάσκα.

  3. Κορονοιος

    Ότι και να λέτε δεν παύει να είναι για θέμα υγείας και είναι προσωπικά δεδομένα.ολο αυτό είναι λάθος…όλοι κάτι θα κάνουμε λάθος δεν πάει να πει ότι θα στηθουμε στον τοίχο.ουδεις αναμάρτητος ..,……προσοχή…προσοχή……το μόνο εργαλείο μας είναι η μάσκα απόσταση και υπευθυνότητα……όποιος γνωρίζει ότι είναι θετικός η ύποπτος να κάθεται σπίτι του.δεν του φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι….πάνε όλα αλυσίδα…….θα μπορούσε σε χώρο του παλιού νοσοκομείου να γίνει καθαρισμός και να το εκμεταλευτουν και να πηγαίνουν εκεί για τεστ….και να γίνονται μαζί σε ένα χώρο τα ραπίντ και πιο πέρα τα μοριακά.οχι σε Ανατολή και Δύση που είναι τώρα και ο κόσμος δεν ξέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.