Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Αγιασμός στο κοινωνικό φροντιστήριο-30 εθελοντές καθηγητές, ήδη 110 εγγραφές

Αγρίνιο: Αγιασμός στο κοινωνικό φροντιστήριο-30 εθελοντές καθηγητές, ήδη 110 εγγραφές

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Κοσμά, τέλεσε την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 τον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγρινίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», για το σχολικό έτος 2021-2022.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, με τη συμμετοχή μόνο μαθητών και γονέων, λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Μετά τον αγιασμό, ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε στα παιδία υγεία και πρόοδο, ενώ τους ζήτησε μαζί με την πρόοδο στα μαθήματά τους να αξιοποιήσουν το θέλημα του Χριστού στη ζωή τους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκ μέρους της Περιφερειακής Εκπαιδεύσεως ο κ.  Νάκος, ενώ συγκίνησε με το μήνυμά της η τελειόφοιτη μαθήτρια Εμμέλεια Λαζέ η οποία πέτυχε στο Ιστορικό Αρχαιολογικό και ευχαρίστησε τους καθηγητές, οι οποίοι ήταν και ανάδοχοι στη βάπτισή της.

30 εθελοντές καθηγητές  –  Ήδη πάνω από 110 εγγραφές

Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται για 10η συνεχή χρονιά σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, με την στήριξη 30 εθελοντών καθηγητών και καθηγητριών που θα διδάξουν. Από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Γ΄ Γυμνασίου θα λειτουργήσει ένα τμήμα για κάθε τάξη, ενώ στην Α΄ Λυκείου θα λειτουργήσουν δύο τμήματα. Στη Β’ και Γ’ Λυκείου έχουν σχηματιστεί τμήματα για όλες τις κατευθύνσεις.

Ιδιαίτερα συγκινητική και ελπιδοφόρα είναι η παρουσία  τριών νέων καθηγητριών αποφοίτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις προπτυχιακές τους σπουδές, συμμετέχουν στο έργο του φροντιστηρίου.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 110 και πολλές ακόμη οικογένειες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, για να εγγράψουν τα παιδιά τους. Για το λόγο αυτό, επιπρόσθετες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 16  Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00 μμ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Εθελοντής

    Σε πείσμα πολλών κι εφέτος πολλοί μαθητές όλων των τάξεων θα έχουν την δωρεάν παροχή μαθημάτων από το κοινωνικό φροντιστήριο του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, μαζί με τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά, που πρωτοστάτησε στο αγιασμό !!!! Οι κασσάνδρες ας σιωπήσουν…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.