Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Στο Αγρίνιο ο Αυγενάκης, τις επόμενες εβδομάδες υπογραφές για το νέο ταρτάν στίβου στο ΔΑΚ

Στο Αγρίνιο ο Αυγενάκης, τις επόμενες εβδομάδες υπογραφές για το νέο ταρτάν στίβου στο ΔΑΚ

Στο Αγρίνιο για οικογενειακούς λόγους βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 4/1 ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός είχε σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας, Χρήστο Ζαρκαβέλη, με τους οποίους συζήτησε για περισσότερες πρωτοβουλίες ανάπτυξης του αθλητισμού στο Αγρίνιο.

Σε σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Αυγενάκης, εξήγγειλε άλλωστε εντός του επόμενου διαστήματος την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την αντικατάσταση της επιφάνειας του ταρτάν στίβου στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Τα όσα αναφέρει:

Παρέα με τον καλό φίλο Γιώργο Παπαναστασίου, δήμαρχο Αγρινίου, και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού και παιδείας, Χρήστο Ζαρκαβέλη, περπατήσαμε στην αγορά του Αγρινίου, ανταλλάξαμε ευχές και συζητήσαμε για περισσότερες πρωτοβουλίες ανάπτυξης του αθλητισμού στο Αγρίνιο.

Δώσαμε ραντεβού τις επόμενες εβδομάδες να υπογράψουμε τη προγραμματική με τον Δήμο, για το έργο: «Αντικατάσταση επιφάνειας ταρτάν στίβου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ” Δήμου Αγρινίου Νομού Αιτ/νίας », προϋπολογισμού περίπου 900.000€.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.