Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Αγρίνιο: ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει για το ωράριο αλλά με…επιφύλαξη!

Αγρίνιο: ο Εμπορικός Σύλλογος  ενημερώνει για το ωράριο αλλά με…επιφύλαξη!

Ως γνωστόν στο Αγρίνιο και στα μεγάλα αστικά κέντρα το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων τις καθημερινές ξεκινά στις 10 το πρωί. Η απόφαση ελήφθη για υγειονομικούς λόγους (για να μην υπάρχουν συγχρωτισμοί τις πρωινές ώρες) ωστόσο η ισχύς της λήγει το πρωί της Δευτέρας.

Με αυτή την αφορμή ο Εμπορικός Σύλλογος προβαίνει σε ενημέρωση των μελών του αναφέροντας πως μέχρι και σήμερα 5-12-2021 το Υπουργείο δεν έχει βγάλει καμία νέα ανακοίνωση και για το λόγο αυτό το ωράριο από την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 επανέρχεται σε εκείνο που ισχύει από την 1-11-2021 .

Ενημερώνει λέει ο Σύλλογος «με κάθε επιφύλαξη γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης βγάζει τις ανακοινώσεις του πάντα με καθυστέρηση, αγνοώντας την ανάγκη της έγκαιρης ενημέρωσης που πρέπει να υπάρχει τόσο για τους συναδέλφους και εργαζόμενους, όσο και για τους καταναλωτές».

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους καθώς και τους φίλους και φίλες καταναλωτές ότι η απόφαση με Φεκ5401/20-11-2021 για έναρξη λειτουργίας της αγοράς στις 10 π.μ. λήγει το πρωί της 6ης -12-2021.

Επειδή μέχρι και σήμερα 5-12-2021 το Υπουργείο δεν έχει βγάλει καμία νέα ανακοίνωση, το ωράριο από την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 επανέρχεται σε εκείνο που ισχύει από την 1-11-2021, το οποίο και υπενθυμίζουμε πιο κάτω.

Αυτό το κάνουμε με κάθε επιφύλαξη γιατί το Υπουργείο Ανάπτυξης βγάζει τις ανακοινώσεις του πάντα με καθυστέρηση, αγνοώντας την ανάγκη της έγκαιρης ενημέρωσης που πρέπει να υπάρχει τόσο για τους συναδέλφους και εργαζόμενους, όσο και για τους καταναλωτές.

Ο Ε.Σ.Α. εντός της νέας εβδομάδας θα σας ενημερώσει και για το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.