Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Αγρίνιο: διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄Λυκείου στα φροντιστήρια έως 15 Μαΐου

Αγρίνιο: διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄Λυκείου στα φροντιστήρια έως 15 Μαΐου

Από αύριο, Δευτέρα 10 Μαΐου, επιτρέπεται η λειτουργία των φροντιστηρίων αποκλειστικά για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ωστόσο, o Συλλόγος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας προέβη σε ισχυρή σύσταση στα μέλη του για την ακόλουθη εβδομάδα (10 έως 15 Μαΐου) να συνεχίσουν διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄Λυκείου.

Η απόφαση ελήφθη στην έκτακτη διαδικτυακή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου λαμβάνοντας, όπως αναφέρεται, υπόψη τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη του Αγρινίου και των περιχώρων καθώς επίσης και την ύπαρξη ενεργών κρουσμάτων σε μαθητές της Γ΄Λυκείου .

Η ανακοίνωση:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αιτωλοακαρνανίας, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 9 Μαΐου, λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πόλη του Αγρινίου και των περιχώρων, καθώς επίσης και την ύπαρξη ενεργών κρουσμάτων σε μαθητές της Γ΄Λυκείου και έχοντας έντονο το αίσθημα ευθύνης ως προς τη δημόσια υγεία, αποφάσισε να κάνει ισχυρή σύσταση στα μέλη της για την ακόλουθη εβδομάδα (10 έως 15 Μαΐου) να συνεχίσουν διαδικτυακά και τα μαθήματα της Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ.

Οφείλουμε λοιπόν:

  • ως απλοί πολίτες να συνεχίσουμε τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.
  • ως εκπαιδευτικοί να διδάσκουμε με την υπεύθυνη στάση μας τον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται και να ενεργούν οι μαθητές μας.
  • ως υπεύθυνοι φορείς να εκτιμήσουμε τη χρονική απόσταση από τις 10 Μαΐου έως τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων, που δεν αφήνει περιθώριο για κανένα μαθητή ή καθηγητή να νοσήσει ή να εισέλθει σε καραντίνα. Η υγεία των μαθητών μας αποτελεί προτεραιότητα!

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση λοιπόν, αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Να διατηρηθούν τα διαδικτυακά μαθήματα, τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου.
  • Να παραμείνουν τα φροντιστήριά μας ανοιχτά από τις 10 Μαΐου, τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας, για να συνεχιστεί η διοικητική τους λειτουργία, ωστόσο τα μαθήματα να πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Σ’αυτό το κλίμα παρακαλούμε:

  • όλα τα μέλη του συλλόγου μας να τηρήσουν το πλαίσιο της διαδικτυακής εκπαίδευσης και για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, συμβάλλοντας ενεργά και ουσιαστικά στην υγεία των μαθητών μας, απορρίπτοντας κάθε πιθανό ή απίθανο ρίσκο.
  • οι γονείς των μαθητών μας να ταυτιστούν με το παραπάνω πλαίσιο.

Διαβεβαιώνουμε όλους ότι θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τη διάδοση του Covid-19 στην περιοχή μας και θα επανεξετάζουμε τις θέσεις και τη στάση μας.

Η ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ!

ΤΟ Δ/Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Giorgos

    Καλο θα ηταν να μεινουν κλειστά τα σχολεια στο νομο, εχουμε γεμίσει κρουσματα και με τα ψευτοτεστ πως να πανε τα παιδια σχολειο; Καμια οργανωση και ανευθυνότητα απο τους διοικουντες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.