Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο, οδός Καποδιστρίου: Το δρομάκι με την… βλάστηση που θέλει κόψιμο

Αγρίνιο, οδός Καποδιστρίου: Το δρομάκι με την… βλάστηση που θέλει κόψιμο

 

Η οδός Καποδιστρίου είναι ένα δρομάκι μεταξύ Παναγοπούλου και Μακρή στο Αγρίνιο,  ακριβώς στην πίσω πλευρά του πρόσφατα αναπαλαιωμένου 4ου Δημοτικού Σχολείου. Είναι σχεδόν ανώνυμο γιατί ταμπέλα δεν έχει, ενώ αποτελεί και μυστικό πέρασμα όσων δεν θέλουν να κάνουν τον γύρω από Μακρή προς Παναγοπούλου μέσω Αγίας Τριάδας. Τέμνει(ούτως ειπείν…) ένα σημείο πυκνοκατοικημένο, με πολλά σπίτια τριγύρω.

Μέχρι εδώ καλά ή μάλλον σχεδόν καλά, γιατί είναι και ένας δρόμος παλαιάς κοπής από αυτούς που μπορείς να βρεις πάμπολλους στο Αγρίνιο(οι τσιμεντόδρομοι στα Κλεπαΐτικα, πάνω από το παλιό Νοσοκομείο, όπου ντεραπάρει ακόμη και 4Χ4 αυτοκίνητο, είναι χαρακτηριστικοί).

Όμως το στενάκι με το όνομα του ανθρώπου που θα άλλαζε την Ελλάδα( αν δεν τον είχαν δολοφονήσει οι κοτζαμπάσηδες της εποχής του) έχει κι ένα άλλο πρόβλημα: είναι υποτροπικό! Έχει βλάστηση μέσα στον δρόμο! Και οι φωτογραφίες είναι αψευδείς μάρτυρες ότι  απλά περνάς με το αμάξι και στο παράθυρο του οδηγού μπαίνουν κλάρες!

Παράκληση, λοιπόν, προς τον δήμο, μιας και επιτρέπεται και το παρκάρισμα στο δρομάκι αυτό(!) κάποιος να πάει να κόψει την… χλωρίδα που έχει αναπτυχθεί ακριβώς πίσω από τις σχολικές αίθουσες του 4ου, εκεί που μερικά παιδάκια κάνουν διάλειμμα τον χειμώνα. Ευχαριστούμε.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. αλεκος

    αυτο δεν ειναι τιποτα για να παει η καμερα στα Τριαντεικα Αγρινιου που πεζοδρομια δεν υπαρχουν απο τα χορταρια αισχος στον ΔΗΜΑΡΧΟ… ΝΤΡΟΠΗ.Μονο το κεντρο τουΑγρινιου μας νοιαζει για να δειχνουμε στους επισκεπτες οτι ριξαμε 5 μετρα πισσα αυτα ειναι λιγα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.