Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: οι αντιδράσεις για το lockdown και τα νέα κρούσματα

Αγρίνιο: οι αντιδράσεις για το lockdown και τα νέα κρούσματα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει σε λίγη ώρα  το δεύτερο καθολικό lockdown για τη χώρα που θα ξεκινήσει από το προσεχές Σάββατο, 7 Νοεμβρίου.

Στο Αγρίνιο η είδηση  από την ώρα που έγινε χθες γνωστή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και συζητήσεις καθώς επαγγελματίες και πολίτες θεωρούν πως αδικείται η περιοχή καθώς τα κρούσματα είναι ελάχιστα συγκριτικά με τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ο εμπορικός σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση ανατρέχοντας στην παροιμία που λέει “ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά»

Στο «μέτωπο» των κρουσμάτων, τα δύο που κατένειμε χθες ο ΕΟΔΥ στην Αιτωλοακαρνανία εντοπίζονται στο Αγρίνιο και σε χωριό της περιοχής και αφορούν άνδρες νεαρής ηλικίας.

Σήμερα εξάλλου σήμανε συναγερμός, έγινε απολύμανση και δεν λειτούργησε τμήμα του 8ου δημοτικού σχολείου καθώς μαθητής του βρέθηκε θετικός στον ιό.

Kινητικότητα υπάρχει και στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου καθώς υγειονομικός υπάλληλος τμήματός του έχει βρεθεί θετικός σε rapid test στο οποίο και υποβλήθηκε.

Παράλληλα στο πεδίο των νοσηλευόμενων τα πράγματα έχουν ως εξής: άνδρας από το Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε χθες  στο Ρίο καθώς παρουσίασε επιδείνωση ενώ στην “κλινική covid” του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης είναι κατειλημμένες οι 10 από τις 14 κλίνες ενηλίκων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.