Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου έδειξαν με κάρτες τη συμπαράσταση τους σε όσους μάχονται με την πανδημία

Αγρίνιο: οι μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου έδειξαν με κάρτες τη συμπαράσταση τους σε όσους μάχονται με την πανδημία

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου δείχνοντας ευαισθησία και ενσυναίσθηση στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας που νοσηλεύονται και αναγνωρίζοντας τον αδιάλειπτο αγώνα του υγειονομικού προσωπικού, αποφάσισε να συμμετέχει στην πανελλήνια πρωτοβουλία των ανθρώπων που υπηρετούν στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση με τίτλο «Πες το με μια κάρτα».

Ενθαρρύνοντας τα παιδιά στην αλληλοεκτίμηση και αλληλοβοήθεια, ετοιμάστηκαν κάρτες από τους μαθητές, ως ένδειξη συμπαράστασης σε όσους βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με ό, τι έχει φέρει στη ζωή μας η πρωτόγνωρη αυτή υγειονομική κρίση.

Για το σκοπό αυτό την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου ο Διευθυντής του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Δεληγιάννης Νικόλαος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου στον αύλειο χώρο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, και παρέδωσε τις δημιουργίες των παιδιών με την ελπίδα να χαρίσουν ένα χαμόγελο στους συμπολίτες που δοκιμάζονται, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευγνωμοσύνη τους σε όσους δίνουν τη μεγάλη μάχη, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, για ναδιασώσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μια παιδική ευχή έχει μεγαλύτερη αξία γιατί είναι ειλικρινής και προέρχεται από τα βάθη της καρδιάςτων παιδιών.

Ας ευχηθούμε αυτό που με απλά λόγια εκφράζουν τα παιδιά μας«…να φύγει πια αυτός ο κορωνοϊός και να γίνουμε όπως πρώτα…»

Tα ανωτέρω αναφέρει το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου που εύχεται « σε όλους Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και να μην ξεχνάμε πως η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από τα υλικά αγαθά. Καλές Γιορτές».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.