Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: όταν ο μαθηματικός επιστρατεύει και τη φαντασία του…

Αγρίνιο: όταν ο μαθηματικός επιστρατεύει και τη φαντασία του…

«Θερμά συγχαρητήρια στον δάσκαλο αυτόν, αλλά και στον κάθε δάσκαλο που ξεπερνά  τις αντικειμενικές δυσκολίες  (που τις γνωρίζουμε όλοι) και  στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς  στείρο καταγγελτικό λόγο».  Σε δύσκολες στιγμές, αυτός που δεν θέλει να μεμψιμοιρεί, αλλά επιθυμεί  να προσφέρει πραγματικά,  επιστρατεύει  τη φαντασία του για να μετατρέψει  σε συμφέρον αγαθό τη διδασκαλία, για το καλό των μαθητών του.

Ένα τέτοιο δείγμα επιβεβαιώνει  την αγάπη για το μάθημα και τους μαθητές , από το 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, όπου ο Υποδιευθυντής του Σχολείου, Βασίλης Χουλιάρας, διδάσκει στους μαθητές του Μαθηματικά, στοχεύοντας στην όσο το δυνατό καλύτερη μετάδοση και συμμετοχή των παιδιών.

Τα ανωτέρω υπογραμμίζει η  Διευθύντρια του Σχολείου Παρασκευή Μαδιά εκφράζοντας «θερμά συγχαρητήρια στον δάσκαλο αυτόν, αλλά και στον κάθε δάσκαλο που ξεπερνά  τις αντικειμενικές δυσκολίες  (που τις γνωρίζουμε όλοι) και  στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς  στείρο καταγγελτικό λόγο».

Φυσικά και ο εκπαιδευτικός ζητά στήριξη στο δύσκολο έργο του, φυσικά απαιτείται η ανάλογη υλικοτεχνική υποδομή και η επιμόρφωση. Ταυτόχρονα όμως οι καιροί απαιτούν και την προσωπική παρέμβαση και την καλοπροαίρετη διάθεσή μας για να μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο, σημειώνει χαρακτηριστικά η κυρία Μαδιά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.