Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Αγρίνιο: Πανέτοιμα να σας υποδεχτούν τα ξενοδοχεία Imperial και Premier Heart

Αγρίνιο: Πανέτοιμα να σας υποδεχτούν τα ξενοδοχεία Imperial και Premier Heart

Πανέτοιμα βρίσκει η επόμενη μέρα της άρσης των μέτρων τα ξενοδοχεία Imperial και Premier Heart Hotel στο Αγρίνιο στα οποία και ολοκληρώθηκε με απόλυτη ακρίβεια η υλοποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τα οποία καταρτίστηκαν με τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού.

Έτσι, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα που αφορούν στην πρόληψη εμφάνισης αλλά και αποτελεσματικής διαχείρισης τυχόν υπόπτων κρουσμάτων για τον περιορισμό της επέκτασης στο προσωπικό και των πελατών των δυο ξενοδοχείων .

Παράλληλα, έγινε ειδική εκπαίδευση στο προσωπικό για την τήρηση των πρωτοκόλλων ενώ ορίσθηκε συντονιστής ο οποίος θα επιβλέπει την εφαρμογή των μέτρων σε κάθε επιμέρους τμήμα ( π.χ ρεσεψιόν, υπηρεσίες ορόφου,εστίαση κλπ).

Υπενθυμίζεται ότι τα ξενοδοχεία προσφέρουν άνετη διαμονή που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

AGRINIO IMPERIAL HOTEL

Zεστό

Tο ξενοδοχείο μας προσφέρει ζεστή φιλοξενία και φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές σε όλους όσους ταξιδεύουν για αναψυχή ή επαγγελματικούς λόγους.

Φιλικό

Tα δωμάτια μας σας προσφέρουν μια πραγματικά ξεκούραστη διαμονή, στις μικρές ή μεγάλες αίθουσές μας οργανώνουμε τις κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις σας και το εστιατόριο και το μπαρ μας, σας παρέχουν μια ευρεία ποικιλία εξαιρετικών επιλογών – πλούσιο πρωινό, σύγχρονη κουζίνα κι εκλεπτυσμένα κοκτέιλ.

Προσβάσιμο

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε μία ζωντανή, ασφαλή και εύκολα προσβάσιμη περιοχή κοντά στο εμπορικό κέντρο της Πόλης του Αγρινίου και προσφέρει εξαιρετική κομβική σύνδεση προς όλα τα αξιοθέατα της πόλης και προς όλες τις βασικές εμπορικές περιοχές και τις επιχειρήσεις.

Προσιτό

Οι τιμές μας είναι πάντα μια ευχάριστη έκπληξη! Χαλαρώστε και απολαύστε!

https://www.agrinioimperial.gr

Το Ξενοδοχείο Premier είναι το σπίτι σας στο Αγρίνιο

Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο, τα ζεστά υλικά, η προσωπική φροντίδα και το μεράκι μας δημιούργησαν το ξενοδοχείο Premier, που ελπίζουμε ότι θα γίνει το σπίτι σας στο Αγρίνιο. Μοναδικός σκοπός μας η άρτια εξυπηρέτηση του κοινού μας.

Ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους; Για αναψυχή; Με μικρά παιδιά; Με φίλους; Ως ζευγάρι; Η φιλοξενία που προσφέρει το ξενοδοχείο μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό και η προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση απαντούν σε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Η προσπάθειά μας στοχεύει σε μία εμπειρία εξατομικευμένη και εντελώς διαφορετική. Ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του Premier που δημιουργήσαμε για εσάς, για να απολαύσετε την ιδιαίτερη και υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών που προσφέρουμε.

http://www.agriniopremier.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.