Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο- Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια: Μόνο ντροπή προκαλούν αυτές οι εικόνες

Αγρίνιο- Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια: Μόνο ντροπή προκαλούν αυτές οι εικόνες

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 το πρωί στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια Αγρινίου.

Οι πολίτες που μετέβησαν στο Πάρκο για αθλητική δραστηριότητα ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό σκηνικό ενός… σκουπιδότοπου.

«Πρόκειται για αίσχος από όποια πλευρά και να το δεις. Εν μέσω… καραντίνας τα Παπαστράτεια εμφανίζουν αυτές τις εικόνες. Ντροπή για όλους μας», λέει αναγνώστης του agrinionews.gr.

Tα πολλά λόγια είναι περιττά, αρκούν οι εικόνες για να αναδείξουν την απουσία ευθύνης κάποιων δημοτών και την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

12 Σχόλια

 1. Δημήτρης κοντονικας

  Λιγότερη ώρα θα έπαιρνε να τα μαζέψουν από ότι πήρε να διαμαρτυρηθουν σε εσάς και εσεις να γράψετε το άρθρο
  Ελεος
  Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς

 2. τους δημότες τους έχουμε χαρακτηρίσει, αλλά...

  Δεν γίνεται καθαριότητα. Τέλος.
  Πόσες φορές θα το γράψουμε;

 3. προς σχολιαστή Δημήτρης κοντονίκας

  Τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι, με υπεραπλούστευση προσέγγισης σε θέμα που αφορά αλλαγή νοοτροπίας και μετακύλιση καθηκόντων σε αυτούς που διαμαρτύρονται για την καθαριότητα της πόλης.

 4. ΦΩΤΗΣ

  Σοβαρά μιλάς τώρα φίλε τα βάζεις με τον αναγνώστη που έκανε την καταγγελία?Λες και αυτός είναι υπεύθυνος για την κατάσταση!!!!Νομίζω οτι υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες για αυτό.Αλλά ξέχασα….τα τελευταία χρόνια η καθαριότητα στο Αγρίνιο είναι ανύπαρκτη πλέον.

 5. ΠΑΝΟΣ

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΝΗ ΚΑΝΕΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ

 6. Ανώνυμος

  Και τι είναι οι καθαρίστριες, δούλες σε κάτι βρωμιάρηδες ,σαν και εσάς,να είναι όλη μέρα εκεί να μαζέυουν τις βρώμικες σας…. Όταν δεν υπάρχει παιδία, έστω για τα βασικά , μετά σας φταίει το κράτος ,ο δήμος , εσύ πολίτη πουθενά έτσι;

 7. Άκης Ροδίτης

  Δεξιέ Δήμαρχε, γιατί παρατάς εκεί που κάθεσαι, κουτάκια μπύρες, σακούλες από πιτόγυρα και καπουτσινοπότηρα;;;

 8. Δημήτρης Καμποσιώρας

  Το παραμύθι ότι γιά όλα τα δεινά της κοινωνίας φταίνε τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τελείωσε .Κάθε μέλος της κοινωνίας , ανεξαρτήτως ηλικίας , έχει τις ίδιες υποχρεώσεις μιάς και απαιτεί και λαμβάνει τα ίδια δικαιώματα . Όσο γιά τα θέματα καθαριότητας , αν κάποιος είναι στο σπίτι του βρωμιάρης , είναι και στην κοινωνία . Και δεν είναι δυνατόν, ο κάθε Δήμαρχος να έχει τόσους εργαζόμενους καθαριότητας όσους πολίτες. Πρέπει να σεβόμαστε οι ίδιοι τους χώρους που μας φιλοξενούν .

 9. Anonimos

  Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον από κανέναν, Σεβασμός, Ντροπή και αΐδια για την κατάντια αυτήν.

 10. Δημήτρης κοντονικας

  Δεν μπορεί κανένας Δήμος πουθενά στον κόσμο να έχει 24ωρη υπηρεσία καθαρισμου σε όλους τους δημόσιους χώρους για να μαζεύουν τα σκουπίδια του κάθε χωριάτη κοπρίτη που βαριέται να πάει να τα πετάξει 5 μέτρα πιο εκεί.

 11. προς σχολιαστή Δημήτρης κοντονίκας

  Για ποια 24ωρη υπηρεσία καθαρισμού γίνεται λόγος; Οι φωτογραφίες μιλούν. Τα καλαθάκια ξεχειλίζουν. Απορρίμματα συγκεντρωμένα παραπλεύρως. Η υπηρεσία καθαρισμού δεν έχει περάσει ούτε τις τελευταίες 24 μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.