Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: παραμένει η εικόνα διάλυσης στην παιδική χαρά δίπλα στο χριστουγεννιάτικο χωριό και το παγοδρόμιο

Αγρίνιο: παραμένει η εικόνα διάλυσης στην παιδική χαρά δίπλα στο χριστουγεννιάτικο χωριό και το παγοδρόμιο

Είναι αρκετές οι αναρτήσεις Αγρινιωτών τον τελευταίο καιρο για την κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά στα παλιά σφαγεία, ακριβώς δίπλα από το δημοτικό πάρκινγκ όπου στήνεται στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης.

Ο λόγος γίνεται για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παιδική χαρά εδώ και πολύ καιρό αλλά το θέμα αποκτά επικαιρότητα αφού το παγοδρόμιο και ο χριστουγεννιάτικο χωριό ανοίγουν τις επόμενες μέρες.

Η παρατεταμένη παρακμή και η εγκατάλειψη της μεγάλης αυτής παιδικής χαράς, που κάποτε θεωρήθηκε ότι θα αναβαθμίσει την περιοχή και που έχει επισκευαστεί κάμποσες φορές με μεγάλο κόστος για τους πολίτες, μπορεί να επηρεάσει την συνολική εικόνα της περιοχής μέσα στις γιορτές.

Μπορεί, επίσης, και να αδικήσει την προσπάθεια που κάνουν οι δύο επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει να διασκεδάσουν φέτος την πόλη του Αγρινίου μέσα στις γιορτές. Γι’ αυτό όλοι καταλήγουν στο ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Είναι αδύνατον με τέτοιο ρημαδιό δίπλα, σε χώρο δημοτικό μάλιστα, να υπάρξει ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς. Μόνο προβληματισμό θα προκαλέσει κι όχι γιορτινή ξενοιασιά σε γονείς και παιδιά, αν η εικόνα μείνει ίδια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι της παρούσης οι εξηγήσεις. Ο χώρος όπου θα γίνει το παγοδρόμιο και το χριστουγεννιάτικο χωριό ήδη φυλάσσεται και θα φυλάσσεται όλες τις γιορτές. Ο δήμος πρέπει να δείξει ευελιξία και να συνδυάσει τις δυνάμεις του με τους ιδιώτες ώστε να μην δούμε εικόνες που μόνο σε Χριστούγεννα δεν θα παραπέμπουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Avonimos

  Ολημερης το χτιζανε το βράδυ γκρεμιζόταν!!! Αν δεν υπάρξει μέθοδος να μην σταυλιζουν εκεί ρομα, περοιθωριακοι, και κολ@@@δα η παιδική χαρά των 250.000€ θα είναι Σεράγεβο.

 2. Ανώνυμος

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ………..ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΦΥΣΕΚΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ !!!!!!! CHRISTOS

 3. @@@@

  Να την ξηλωσουν τελειως ή να την επισκευασουν μονο εφοσον υπαρχει φυλαξη κ προστασια της όχι αλλα πεταμενα λεφτα…..

 4. Δημήτρης κοντονικας

  Άκη σιδερωσε σεντόνια πετσετες και φύγε για την υποδοχή προσφυγων
  Εδώσε εντολή η θεοδωρικακος ο κομμουνιστής
  Αν έχεις φιλότιμο θα πάρεις και φιλοδημο

 5. Avonimos

  Εγώ λέω την παιδική χαρά να την κάνουν Hotspot με τριοροφα κοντεινερ και σκεπαστη οροφή για προστασία απ τους ταλιμπαν της αυτοκαταστροφης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.