Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: παράπονα περιοίκων για τη (μη) καθαριότητα μετά τη λαϊκή της Πέμπτης

Αγρίνιο: παράπονα περιοίκων για τη (μη) καθαριότητα μετά τη λαϊκή της Πέμπτης

Παραμένουν τα έντονα παράπονα περιοίκων για την κατάσταση που επικρατεί στο ζήτημα της καθαριότητας μετά τη λήξη της λαϊκής αγοράς της Πέμπτης στο Αγρίνιο αλλά και για την εικόνα του δρόμου στην πάροδο Σισμάνη στη συμβολή την οδό Βλαχερνών.
Αναφορικά με τη λαϊκή, σημειώνουν πως η καθαριότητα στην περιοχή δεν είναι ενδεδειγμένη, τα πεζοδρόμια δεν καθαρίζονται άμεσα με αποτέλεσμα να επικρατεί για μέρες έντονη δυσοσμία.
Αναφορικά με την κακή κατάσταση του οδοστρώματος στη, πάροδο Σισμάνη οι κάτοικοι  ζητούν επιτέλους περισσότερη κατανόηση και φυσικά έργα από τον Δήμο Αγρινίου στο οποίο έχουν απευθυνθεί πολλάκις.
Στα ανωτέρω προβλήματα έχει προστεθεί άλλο ένα καθώς-όπως τονίζουν- έχουν απευθυνθεί αρμοδίως ώστε να κοπούν τα κλαδιά των δέντρων που έχουν πέσει επάνω σε καλώδιο ρεύματος του δημοτικού φωτισμού χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Εικόνες πολλές ώρες μετά τη λήξη της λαϊκής

Κλαδιά επάνω σε καλώδιο του δημοτικού φωτισμού

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Η κατάσταση στη συγκεκριμένη περιοχή είναι απερίγραπτη .Πραγματικά ο κόσμος υποφέρει. Η απάντηση των υπευθύνων για την καθαριότητα ; Δεν έχουμε προσωπικό να καθαρίσει. Αν δεν έχουν προσωπικό να καθαρίσει τότε να μην πραγματοποιήτε η λαϊκή. Από τη στιγμή που ο κάθε δημότης πληρώνει δημοτικά τέλη έχει και από το δήμο απαιτήσεις.
    Όλοι όμως αυτοί οι υπεύθυνοι ζητάγανε τη ψήφο μας πριν από λίγο καιρό γιατί δε λέγανε τότε ότι δεν έχουν προσωπικό;

  2. Voria

    Σε πόλεις με κατοίκους και επομένως δημοτικούς άρχοντες με άποψη και αισθητική αυτά τα θέματα δεν υφίστανται.Στο μπανανιστάν- Αγρίνιο διαμαρτυρόμαστε για τα αυτονόητα.Ο κ αντιδήναρχος καθαριότητας ας φυτεύει άνθη εκεί που η μπόχα από την ψαρίλα και το σκουπιδαριό της Πέμπτης βασιλεύει.Συμπολίτες μου είναι πρόσφατη η λαική εντολή.Αναμείνατε τις επόμενες εκλογές για τα παραπονά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.