Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: πληροφορίες για νέο κρούσμα κορωνοϊού, σε νοσοκομειακό γιατρό

Συνισταμένη των απόψεων όλων των σχετικών με την διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα είναι πως ο κορονοϊός “βράζει” και αναμένεται περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία δεν είναι μεν μεγάλος αλλα πλέον είναι φανερό πως ο κορωνοϊός χτύπησε για τα καλά την πόρτα του Νομού και του Αγρινίου ειδικότερα.

Στα επιβεβαιωμένα κρούσματα της περιοχής, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, έρχεται να προστεθεί και η περίπτωση γιατρού του νοσοκομείου Αγρινίου. Ο  εν λόγω γιατρός αναρρώνει στην οικία του με ήπια συμπτώματα.

Σημειωτέον εξάλλου πως τις τελευταίες ώρες διακινούνται πληροφορίες για νέα κρούσματα στις περιοχές Μεσολογγίου και Ναυπακτίας και του Αγρινίου αλλά μένει να αποδειχθούν στην…κατανομή του ΕΟΔΥ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανωνυμος

    Κατά τα άλλα ανοίξτε τα σχολεία τότε θα δείτε τι θα γίνει

  2. Anonimos

    Τελικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου τα μέτρα έχουν χαλαρώσει; ή υπάρχουν ασυμπτωματικοι που τον διασπιρουν μετά τις διακοπές τους από τα Νησιά και τον σκορπάνε παντού!!! Τα πολλά σουλάτσα φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα. Τι θα γίνει με τα Σχολεία που οι αίθουσες θα είναι φίσκα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.