Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: «Ποιος σκέφτηκε να βάλει στύλο φωτισμού σε πεζοδρόμιο με πλάτος ένα πλακάκι;»

Αγρίνιο: «Ποιος σκέφτηκε να βάλει στύλο φωτισμού σε πεζοδρόμιο με πλάτος ένα πλακάκι;»

Φίλος αναγνώστης του agrinionews.gr  ο οποίος κατά καιρούς επισημαίνει ζητήματα της καθημερινότητας του Αγρινίου επανέρχεται και  περιγράφει ένα χαρακτηριστικό σημείο της πόλης όπου πεζοδρόμιο που έχει πλάτος ένα πλακάκι έχει και στύλο φωτισμού πάνω του! Αλλά ας δούμε πως περιγράφει το θέμα ο συμπολίτης μας:

«Αξιότιμοι κύριοι του Agrinionews, καλή σας ημέρα(σ.σ. ακολουθούν ευχές και κάποια πολύ κολακευτικά σχόλια, για τα οποία ευχαριστούμε). Στις 16 παρελθόντος Δεκεμβρίου, σας έστειλα μικρό κείμενο και φωτογραφίες σχετικά με το χαμηλό ύψος των πινακίδων και άλλα εμπόδια στον παράπλευρο δρόμο της Εθνικής οδού. Τα δημοσιεύσατε όλα, με εξαιρετικά σχόλια και ευνοϊκή κρίση προς το ταπεινό πρόσωπό μου. Σας ευχαριστώ θερμώς (σ.σ. ακολουθούν μερικά ακόμη πιο κολακευτικά σχόλια και πάλι ευχαριστούμε πολύ!).

Θίγω τώρα παραπλήσιο θέμα: Ο Δήμος Αγρινίου δείχνει ευαισθησία στο θέμα των πεζοδρομίων και τού ηλεκτροφωτισμού της Πόλεως. Συγχαίρω θερμώς όλους τούς αρμοδίους. Ας συνεχίσουν το έργο τους, το οποίο εντάσσεται στην όλη προσπάθεια τού Δήμου για βελτίωση από πάσης πλευράς της Πόλεώς μας.
Βρισκόμαστε στην οδό Δυρού 21.Τό πεζοδρόμιο στενεύει στο ένα(1) πλακάκι. Και εκεί ακριβώς τοποθετήθηκε στύλος ηλεκτροφωτισμού, ο οποίος δεν λειτουργεί ακόμη. Πού θα πάνε οι πεζοί; Θα βγουν στο δρόμο; Πώς το σκέφτηκε αυτός πού σχεδίασε το έργο και αυτός πού τοποθέτησε το στύλο;

Θα παραλάβει το έργο ο αρμόδιος και θα μείνει ικανοποιημένος;  Παρακαλώ τους αρμοδίους να βρουν λύση στο πρόβλημα. Νομίζω ότι είναι αυτονοήτως αδιαπραγμάτευτο το αίτημα: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ.

Υ.Γ. Αν μας επιτρέπεται ένας αστεϊσμός μια παρατήρηση πάντως, η κολώνα είναι τυλιγμένη σε ζελατίνα, τουλάχιστον. Σαν δωράκι!

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. @@@@

    Συχνο φαινομενο αυτοι που τις τοποθετουν ρομποτ ειναι μυαλο δεν εχουν??

  2. Kostas

    Κι όμως υπάρχει λύση.Μπορουν να φτιάξουν μια πεζογέφυρα πάνω απ’ την κολώνα σαν αυτή που είναι στο Ριβιο.Καμια πεντακοσαρια μέτρα μήκος….

  3. Αθανασιάδου Σοφία

    Όποιος έχει καταφέρει να περπατήσει τα πεζοδρόμια της οδού Διαμαντή θα πρέπει να είναι ορυβατης. Η εικόνα είναι απίστευτη καθώς οι ρίζες από τα δέντρα έχουν σηκώσει τις πλάκες του πεζοδρομίου στον αέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.