Oι εργασίες της ήπιας ανάπλασης του πάρκου Αγρινίου οδεύουν στο τέλος τους και μεταξύ των άλλων τοποθετήθηκαν 21 δεντρόσπιτα / νεραϊδόσπιτα σε κομμένους κορμούς δένδρων.
Κατασκευάστηκαν μάλιστα από αγρινιώτες καλλιτέχνες της ξυλογλυπτικής Sokoro Design και είναι πραγματικά έργα τέχνης.
Η ΔΡΩ – κίνηση πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία αναφέρει τα ανωτέρω εκφράζοντας ικανοποίηση που στο πλαίσιο της ανάπλασης του Παπαστράτειου Πάρκου υιοθετήθηκε από τον Δήμο Αγρινίου η πρότασή της αυτή.
« Θεωρούμε πως θα αποτελέσουν πόλο έλξης, χαράς και παιχνιδιού για τους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου.
Εν αναμονή πλέον της παράδοσης του Πάρκου στους πολίτες του Αγρινίου τα μέλη της ΔΡΩ ευελπιστούν στην υλοποίηση και των άλλων προτάσεων που έχουν καταθέσει στον Δήμο Αγρινίου, με στόχο την αισθητική και πολιτιστική αναβάθμιση του χώρου του Πάρκου», σημειώνει η «Δρω».
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την κατασκευή των νεραϊδόσπιτών στο χώρο του Sokoro Design: