Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: «ποτάμι» στη Χαριλάου Τρικούπη, ζημιές σε επιχειρήσεις

Αγρίνιο: «ποτάμι» στη Χαριλάου Τρικούπη, ζημιές σε επιχειρήσεις

H σφοδρή νυχτερινή βροχόπτωση δεν άφησε αλώβητο το Αγρίνιο. Πλημμύρισε το «σύνηθες» σημείο στο τέρμα της Χαριλάου Τρικούπη (περιοχή «Πεταλούδα).

Μεγάλος όγκος νερού κατέκλυσε το δρόμο και προκάλεσε προβλήματα στις παρακείμενα καταστήματα.

«Καταστραφήκαμε», αναφέρει ιδιοκτήτης επιχείρησης καυσόξυλων που κάνει λόγο για βουλωμένα φρέτια.

Είναι γνωστό πως το εν λόγω σημείο του Αγρινίου πλημμυρίζει τακτικά και οι κάτοικοι και επαγγελματίες απαιτούν παρεμβάσεις που θα διορθώσουν το πρόβλημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

14 Σχόλια

 1. Τάκης

  Πολλά φρεάτια είναι βουλωμένα …
  Όχι μόνο στην Πεταλούδα ….
  Αφού δεν τα καθαρίζουν…

 2. Anonimos

  Όλα τα φρεατια σε όλα τα μέρη της πόλης αποφραγμενα

 3. Ζα Μαν Φου

  Δεν βλέπω τον Δήμαρχο,να ποζάρει με υπερηφάνεια για φωτό, όπως σε άλλες περιπτώσεις. Κόμβοι, πεζοδρομήσεις που έγιναν χωρίς καμία μελέτη και έχουν κάνει το κυκλοφοριακό,έναν εφιάλτη. Για τις πεζοδρομήσεις είναι ο εφιάλτης.

 4. ΣΥΡΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Έχει υποχρ’εωση ο καθένας μας να διατηρεί τα φρεάτια που βρίσκονται μπροστά στο σπίτι του ή ακόμα και στη γειτονιά του (πράγμα που μπορεί να επιρεάσει και τον ΄τδιο) καθαρά. Δεν είναι δύσκολο, μιά σκούπα και ένα σύρμα για να καθαρίσουμε την σχάρα αποροής ομρύων υδάτων και να ξέρετε ότι βοηθήσατε τον εαυτό σας και τη γειτονιά σας σημαντικά.

 5. Γαβγαβ

  Δεν εβαλε τζελ στο μσλλι να παει για φωτο η δημαρχαρα?

 6. καλα ..

  δεν είναι η σχάρα το πρόβλημα , αλλά το φραγμένο φρεάτιο . Η σχάρα μπορεί να φαίνεται ΟΚ αλλά το φρεάτιο να είναι αποφραγμένο .
  εκεί πρέπει να αναλάβει ο δήμος .

 7. Anonimos

  Τις σχάρες τις έχουμε καθαρίσει οι γείτονες 800 φορές, έχουμε μαζέψει 1800 φορές τα σκουπίδια από τους δρόμους, για να μην βουλώνουν τα φρεατια, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξεβουλωσει το αποφρακτικο του Δήμου ΠΌΤΕ μα ΠΌΤΕ τα φρεατια. Ομωε ο του Θαύματος εμείς, σκουπιζουμε μαζεύουμε αποφρασουμε τις σχάρες αλλά οι ομάδες οι ευπαθείς που μαζεύονται μπουλουκια όλος ο συνοικισμος, (παιδιά, σκυλιά, γατιά, κλπ) πετάνε σκουπίδια συνέχεια σε κλάσμα δευτερολέπτων, σακουλες, κρουασάν, καφέδες, μπουκάλια, κοκακολες, αφεψήματα, κλπ με αποτέλεσμα να είσαι με μια σκούπα και ένα λάστιχο στο χέρι 24 ώρες το εικοστετραωρο σαν ο Μαλ@@@κας της Υπόθεσης. Οι δε οδό καθαριστές μην πω τι!!!!! Πληρώνουμε την ΔΕΥΑΑ και η αξία του Νερού είναι η Α!!! και τα άλλα δεν υπάρχουν στην κατάσταση, τα πληρώνουμε για το θεαθήναι!!!! Απαράδεκτο πράγματα. Τα δε ακλαδευτα δέντρα με τους τόνους φύλλων που πέφτουν λόγο φθινοπωρου αποφρασουν τα φρεατια. Τα μαζεύουμε όχι όλοι μερικοί ευσυνείδητοι γείτονες αλλά τα στοιχεία της φύσης εκδικούνται τα ξαναριχνουν, και ξανά από την αρχή. Σε αυτό φταίει η άναρχη βλαστιση χωρίς να έχει αναλάβει κάνεις το κοντεμα των δέντρων έχουν ξεπεράσει και το ύψος 5οροφης πολυκατοικίας. Η βρώμα που αναδύεται από τα συμφωνία των φρεατίων της πόλης όταν έρχεται μπόρα βρωμάει και ζεχνει μέσα στα συμφωνία των μπανιων των σπιτιών!!!! Όσοι είναι από τον 1 όροφο είναι τυχεροί, έχουν μόνο την βρώμα, όσοι είναι σε ισόγειο έχουν και πλημμυρίσει τα μπάνια τους αφού δεν έχουν ξεβουλωσει ΠΟΤΕτα φρεατια και γυρίζουν τα απόνερα στα ισόγεια σπίτια καταστήματα κλπ.

 8. Avonimos

  Από το 1960 που ζω στο Αγρίνιο και στην συγκεκριμένη γειτονιά Ποτέ δεν είχε πλημμύρες στην Οδό Χ. Τρικούπη

 9. Palios Agriniotns

  Avonimos Απ’ ότι φαίνεται το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την κατασκευή του κόμβου που δεν μελετήθηκε σωστά και τοποθετήθηκε ψηλότερα υψομετρικα απο την Χ. Τρικούπη με αποτέλεσμα να μαζεύονται νερά εκεί.

 10. Ανώνυμος

  Παιδιά η συγκεκριμένη βροχή ήταν πολύ δυνατή και πυκνή φυσικό είναι τα φρεάτια να μν μπορούν να ρουφήξουν όλο αυτό το νερό……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.