Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: “έφυγε” ο ιατρός Γιώργος Κανάτας

Αγρίνιο: “έφυγε” ο ιατρός Γιώργος Κανάτας

Θλίψη προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου του ιατρού(ουρολόγου) Γεώργιου Κανάτα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Γιώργος Π. Κανάτας γεννήθηκε στα Διαμαντέικα Αγρινίου το 1934, παιδί πολύτεκνης αγροτικής οικογένειας.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και στη συνέχεια έλαβε την ειδικότητα του Χειρούργου Ουρολόγου.Επέστρεψε στην γενέτειρα του και άσκησε την ιατρική επιστήμη ως λειτούργημα για πάνω από 45 χρόνια, προσφέροντας άοκνα και με ανιδιοτέλεια σε όλους τους συνανθρώπους του.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συμπολίτες του, με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση  υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα του τόπου μας.

Διετέλεσε Αντινομάρχης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων.

Ήταν παντρεμένος με την γεωπόνο Βίβιαν Σταματοπούλου και είχε τέσσερα παιδία και έξι εγγόνια.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί  αύριο, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρα 11.30 στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 11.00. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Διαμαντέικων. Αντί στεφάνων παράκληση της οικογένειας είναι τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο “Φλόγα Αγρινίου – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια”.

Συλλυπητήρια του Ιατρκού Συλλόγου Αγρινίου 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, σε συνεδρίασή του σήμερα 12-09-2020, μετά την είδηση του θανάτου του αγαπητού συναδέλφου
ΚΑΝΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
1) Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ. Αγρινίου στην εξόδιο ακολουθία
2) Να εκφωνηθεί Επικήδειος
3) Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του
4) Να κατατεθεί ποσό στην μνήμη του σε Κοινωφελές Ίδρυμα

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    🙏🙏🙏🕯️🕯️🕯️🛐 Ο Θεός να Αναπαύσει την ψυχούλα του. Καλό Ταξίδι κ. Γιώργο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.