Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: “βροχή” τα πρόστιμα και σε πεζούς για μη χρήση μάσκας

Αγρίνιο: “βροχή” τα πρόστιμα και σε πεζούς για μη χρήση μάσκας

«Καμία ανοχή» διεμήνυαν οι αστυνομικές αρχές  για τους ελέγχους για τη χρήση μάσκας και φαίνεται πως  το… εννοούσαν.

Σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου της καθολικής χρήσης μάσκας και στην Αιτωλοακαρνανία,  από τους αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ακαρνανίας, που εδρεύει στο Αγρίνιο, επιβλήθησαν ήδη 25 διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Οι περισσότερες βεβαιωμένες παραβάσεις μάλιστα αφορούν πεζούς στο Αγρίνιο που αγνόησαν το μέτρο κατά της διασποράς του κορονοϊού και κυκλοφόρησαν χωρίς μάσκα σε αντίθεση βέβαια με τη συντριπτική πλειοψηφία. Οι έλεγχοι ωστόσο συνεχίζονται και αναμένονται να ενταθούν τις επόμενες ημέρες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ

    ΒΑΡΑΤΕ ΟΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ

  2. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

    ΑΦΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ….ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ…..ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.