Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Αγρίνιο: μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της Εστίασης

Αγρίνιο: μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της Εστίασης

Iκανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της  Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Αγρινίου για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Σωματείου.

Η διήμερη εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα και στις κάλπες προσήλθαν 190 μέλη της Ένωσης που ψήφισαν  για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για τις ομοσπονδίες (τοπική – ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας και κλαδική – Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων ΠΟΕΣΕ).

Στο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι Κωνσταντίνος Ναστούλης με 173 ψήφους,  Σπύρος Πλακιάς (80),  Κωνσταντίνος Πολονύφης (69), ο Θανάσης Μερίτσης (46),  Ευάγγελος Μπούσγος ( 46),  Κωνσταντίνος Ράπτης (44) και  Γιώργος Τσιρογιάννης (36).

Σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Ναστούλης ανέφερε:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν και πετύχαμε ρεκόρ συμμετοχών.

Είναι πραγματικά συγκινητικό να τυγχάνεις του σεβασμού και κοινής αποδοχής και αυτό με γεμίζει με περισσότερη δύναμη και θέληση να αγωνιστώ για όλους μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω τις ευχαριστίες μου σε όλους σας για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε, όπως επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην νέα μου ομάδα»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.