Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: σε δίκη αύριο αντεξουσιαστές για το επεισόδιο της 24ης Φεβρουαρίου 2013

δικαστήριαH 24η Φεβρουαρίου 2013 ήταν μια ταραγμένη ημέρα για το Αγρίνιο καθώς στο κέντρο της πόλης είχε σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο.
Ομάδα αντεξουσιαστών είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία ενώ λίγο πριν είχε λάβει χώρα διανομή φυλλαδίων από μέλη της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης.
Αυτά τα γεγονότα αύριο, Πέμπτη 7 Δεκέμβρη, θα αποτελέσουν αντικείμενο στις δικαστικές αίθουσες του Αγρινίου καθώς θα διεξαχθεί η δίκη για την επίθεση στους αστυνομικούς με κατηγορούμενους αντεξουσιαστές
Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αλληλεγγύης των αντεξουσιαστών στις 9 το πρωί στα Δικαστήρια Αγρινίου. Η κατάληψη Apertus υποστηρίζει πως «το δικαστήριο αυτό, που αποτελεί συνέχεια πολιτικών διώξεων, δεν είναι τυχαίο που ορίστηκε μια μέρα μετά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια εκφοβισμού της νεολαίας που αντιστέκεται και τρομοκράτησης των τοπικών κοινωνικών-ταξικών αγώνων.Στις 6 & 7 Δεκέμβρη να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στην καταστολή και τον ολοκληρωτισμό που προσπαθούν να επιβάλλουν».
Για σήμερα εξάλλου η Αpertus καλεί σε συγκέντρωση στις 18:00 στην πλατεία Δημάδη για τν επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.