Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας, ύδρευσης και αποχέτευσης στην επέκταση του σχεδίου πόλης

Αγρίνιο: Σε εξέλιξη έργα οδοποιίας, ύδρευσης και αποχέτευσης στην επέκταση του σχεδίου πόλης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι στο Αγρίνιο το σημαντικό έργο της κατασκευής δρόμων αλλά και δικτύων ύδρευσης  – αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού  965.000,00 ευρώ.

Πρόκειται για  χωμάτινους δρόμους, στην επέκταση σχεδίου πόλεως μεταξύ νεόδμητων κατοικιών, οι  οποίοι παρουσίαζαν πολλαπλά προβλήματα.

Οι οδοί  θα ανακατασκευαστούν ώστε να προσφέρουν ασφαλή πρόσβαση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου,  για την υλοποίηση της οποίας συνάφθηκε προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΥΑΑ,  θα γίνουν εργασίες διανοίξεων, εκσκαφών, κατασκευή επιχώματος, κατασκευή πεζοδρομίων, ρείθρων,  ασφαλτικά, υποδομή ηλεκτροφωτισμού  και κατασκευή τοίχων αντιστήριξης όπου κριθεί απαραίτητο.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου  επισκέφθηκε τα έργα και ενημερώθηκε για  την πορεία των εργασιών ενώ δήλωσε τα εξής: «Με το συγκεκριμένο έργο δίνουμε  λύσεις σε χρόνια  προβλήματα παρέχοντας ασφάλεια και προστασία στους κατοίκους και τις περιουσίες τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα πολυσήμαντο έργο απαντώντας σε αιτήματα των συμπολιτών μας.

Πρόκειται για μια σειρά παρεμβάσεων που  εκσυγχρονίζουν τις υποδομές και σταδιακά  “χτίζουν”  την πόλη που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και εργαζόμαστε για το συμφέρον της πόλης και των πολιτών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Όλα καλά αυτά.
    Να δω όμως ρε δήμαρχε πότε θα βγάλεις απόφαση να στείλεις να εκτελέσουν κανένα έργο στη Βλαχερνών που δεν υπάρχουν όχι πεζοδρόμια αφού είναι με το χώμα αλλά και τα κράσπεδα των πεζοδρομίων που υπάρχουν, τα έχουν σπάσει οι μικροπωλητές της λαϊκής της Πέμπτης.Δε μιλάμε για τον δημοτικό φωτισμό. Στο μαύρο χάλι .Μια φορά δεν σε έχω δει να έρθεις να δεις από κοντά όσα κατά καιρούς δημοσιεύουμε εμείς οι κάτοικοι της περιοχής στα τοπικά site. Σ ΄έχουν καλέσει πολλές φορές εδώ οι κάτοικοι αλλά μας απαξιώνεις. Δεν πειράζει. Ίσως μας κάνεις αντίποινα επειδή δημοσιεύουμε τα προβλήματα.Γιατί και τον δρόμο Βλαχερνών πάροδος Σισμάνη που τον φτιάξατε κακήν κακώς τον φτιάξατε χωρίς τοποθέτηση φρεατίων απλά για να κλείσετε τα στόματα των κατοίκων .Ο οποίος δρόμος ξεκίνησε και παρουσιάζει τις πρώτες φθορές. Αλλά είπαμε φτιάχνετε εκεί που θέλετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.