Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Αγρίνιο: σε εξέλιξη η διαβούλευση για τη μεταφορά των λαϊκών αγορών της Τρίτης και του Σαββάτου

Σε δημόσια διαβούλευση για τη μετακίνηση των λαϊκών αγορών της Τρίτης και του Σαββάτου στο Αγρίνιο καλεί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Η διαβούλευση διαρκεί 20 ημέρες, έως 13/11/2018.

Συγκεκριμένα η λαϊκή αγορά της Τρίτης προγραμματίζεται να μετακινηθεί από τη θέση που λειτουργεί τώρα, μεταξύ των οδών Κρυστάλλη, Δελμούζου, Βασιλλαδίου και Κλείσοβας, σε νέα θέση και συγκεκριμένα επί της οδού Κρυστάλλη και στο τμήμα της από την οδό Γ. Σεπτεμβρίου έως την οδό Θ. Δασκαλοπούλου (μεταξύ των Ο.Τ. 560 & 168).

Η λαϊκή αγορά  του Σαββάτου   προτείνεται να μετακινηθεί από τη θέση μεταξύ των οδών Δελφών, Αγίας Βαρβάρας & Στρ. Σαράφη, (περιοχή Aγίας Βαρβάρας), σε νέα θέση επί της οδού Γ. Σεφέρη– στο τμήμα της που αντιστοιχεί στο πρόσωπο του Ο.Τ. 359 και ορίζεται από την οδό Παλιούρα έως δημοτική οδό μεταξύ των Ο.Τ. 359 και 368.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι μέχρι την 13η Νοεμβρίου , να εκφράσουν – καταθέσουν εγγράφως τυχόν παρατηρήσεις ή προτάσεις επί του θέματος αυτού, στη Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΑΝΑ-ΠΤΥΞΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ & ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (Ταχ.Δ/νση: Ε.Ο. Αγρινίου – Αντιρρίου & Στ. Τσιτσιμελή, 1ος όροφος, ή στην ηλεκτρονική δ/νση dtoa@agrinio.gr).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.