Σε εξέλιξη βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου (2/5) συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρου Παπασταύρου, με αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους φορέων στο Αγρίνιο.
Πρόκειται για μια ανεπίσημη συνάντηση που λαμβάνει χώρα σε ξενοδοχείο με την ευκαιρία της παρουσίας του κ. Παπασταύρου στην πόλη.
Παρόντες είναι ο βουλευτής Θανάσης Παπαθανάσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, o δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τορουνίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Πάνος Τσιχριτζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Νίκος Κωστακόπουλος και εκπρόσωποι φορέων (όπως το ΤΕΕ).
Η συζήτηση επεκτάθηκε σε πολλά θέματα της περιοχής όπως το ζήτημα των ενεργειακών κοινοτήτων στο οποίο καταγράφονται σημαντικές εξελίξεις αλλά και η λίμνη Τριχωνίδα αναφορικά με την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτης (ΕΠΜ).










