Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Στην τελική ευθεία ο κυκλικός κόμβος στη συμβολή Χαριλάου Τρικούπη και Κατράκη (βίντεο)

Αγρίνιο: Στην τελική ευθεία ο κυκλικός κόμβος στη συμβολή Χαριλάου Τρικούπη και Κατράκη (βίντεο)

Στην τελική ευθεία εισέρχεται το έργο της κατασκευής του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μάνου Κατράκη.

Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών, η κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πεζοδρομίων και η οδοστρωσία. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η ασφαλτόστρωση.

Την πορεία των εργασιών, οι οποίες εντάσσονται στο έργο «Λειτουργική Αναβάθμιση Επιχειρηματικού Κέντρου στη ΝΑ είσοδο της Αγρινίου», παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Η είσοδος του Αγρινίου αλλάζει ριζικά με ένα σημαντικό έργο. Με την κατασκευή του κόμβου στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μάνου Κατράκη συνεχίζεται η υλοποίηση του έργου της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης και όλα όσα σχεδιάσαμε για τον Δήμο μας.

Ο νέος κόμβος επιτρέπει με ασφάλεια την κίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις εξασφαλίζοντας μικρότερους χρόνους αναμονής των οχημάτων.

Ταυτόχρονα αναβαθμίζεται αισθητικά μια μεγάλη περιοχή και ενισχύεται με έργα υποδομής. Εργαζόμαστε εντατικά, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες, για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των Αγρινιωτών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. @!@!@

    Θα έχει και εκει πισινα τωρα για τις ευπαθείς ομαδες?

  2. Ανώνυμος

    Πολύ δημιουργικό αυτό το έργω θα δώσει πνοή στην κυκλοφορία καί ομορφιά στην είσοδο του Αγρινίου. Όμως την ομορφιά την χλευάζει το κτίριο γιαπι.. που φαίνεται εδώ καί τριάντα χρόνια να παραμένει κακή εικόνα για την περιοχή.. νομίζω ότι υπάρχει νόμος για τέτοια θέματα η κάνω λάθος; Τουλάχιστον βάλτε τζαμαρία στο κτήριο να μην δείχνει έκτρωμα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.