Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Aγρίνιο: συναντήθηκαν με Κατσιφάρα οι ηλεκτρολόγοι

Aγρίνιο: συναντήθηκαν με Κατσιφάρα οι ηλεκτρολόγοι

Πραγματοποιήθηκε, χθες 3/4/2019, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Αιτωλοακαρνανίας «Ο ΘΑΛΗΣ» με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα καθώς & με άλλα διοικητικά στελέχη της περιφέρειας. Η συνάντηση έγινε στο γραφείου του περιφερειάρχη στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κων/νος Σελεβίστας, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπούρας ,ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Σιορίκης & το τακτικό μέλος του Δ.Σ Αλέξιος Κυριλής έθεσαν κατά την διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο της ηλεκτρολογίας & τα οποία χρήζουν την ανάγκη άμεσων λύσεων. Παραδειγματικά κάποια από τα θέματα που αναφέρθηκαν στην συζήτηση ήταν τα εξεταστικό κέντρο, θέματα αδειών, θέματα μητρώου επαγγελματιών κτλ. .
«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα & η ενημέρωση από τον περιφερειάρχη & τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ήταν κατατοπιστική. Να σημειωθεί ότι δόθηκε υπόσχεση για συνεργασία στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο», αναφέρει ο σύνδεσμος των Ηλεκτρολόγων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.