Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: Τα μέλη ΔΕΠ “κατανοούν” τον αγώνα των φοιτητών του ΔΠΠΝΤ και ζητούν λύσεις απο Πολιτεία-Πρυτανεία

Αγρίνιο: Τα μέλη ΔΕΠ “κατανοούν” τον αγώνα των  φοιτητών του ΔΠΠΝΤ και ζητούν λύσεις απο Πολιτεία-Πρυτανεία

Ως γνωστόν από τις 19.11.2019 το Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών βρίσκεται υπό κατάληψη από φοιτητές του καταργηθέντος Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών που ζητούν επανίδρυσή του και συνεχίζουν με κάθε τρόπο τον αγώνα τους.
Το θέμα απασχολεί όπως είναι φυσικό τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιστορίας -Αρχαιολογίας τα οποία προέβησαν σε έκδοση ψηφίσματος στο οποίο τονίζουν πως «αυτή η κατάσταση δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην εκπαιδευτική και ερευνητική διαδικασία που υπηρετεί το Τμήμα και δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιστορίας -Αρχαιολογίας σημειώνουν πως κατανοούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κατάργηση και νιώθουν απόλυτα την αγωνία των διαμαρτυρόμενων φοιτητών για το μέλλον τους.
Καλούν παράλληλα « την Πρυτανεία και την Πολιτεία να δώσουν άμεσα τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για τους φοιτητές μας και να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην ομαλοποίηση της κατάστασης».

Το Ψήφισμα 

Από τις 19.11.2019 το Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών βρίσκεται υπό κατάληψη από φοιτητές του καταργηθέντος Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών που ζητούν επανίδρυσή του.
Αυτή η κατάσταση δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στην εκπαιδευτική και ερευνητική διαδικασία που υπηρετεί το Τμήμα και δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Ιστορίας -Αρχαιολογίας κατανοούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κατάργηση και νιώθουν απόλυτα την αγωνία των διαμαρτυρόμενων φοιτητών για το μέλλον τους.
Καλούμε την Πρυτανεία και την Πολιτεία να δώσουν άμεσα τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για τους φοιτητές μας και να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην ομαλοποίηση της κατάστασης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.