Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Αγρίνιο: έτσι θα γίνει ο κόμβος της εθνικής οδού στο ΚΤΕΛ

Αγρίνιο: έτσι θα γίνει ο κόμβος της εθνικής οδού στο ΚΤΕΛ

«Σε λίγες μέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης της βόρειας εισόδου της Πάτρας και οι πολίτες θα μπορούν να χαρούν μία καλαίσθητη είσοδο με διαπλατύνσεις πεζοδρομίων, νέο ασφλατοτάπητα, νέο φωτισμό και πράσινο. Μία είσοδο πόλης, αντάξια μίας πόλης όπως η Πάτρα. Επίσης, στην αμέσως επόμενη φάση ξεκινούν αντίστοιχες εργασίες στο Αγρίνιο και ακολουθεί ο Πύργος. Έτσι, υλοποιείται και ολοκληρώνεται μία πρωτοβουλία για την ανάπλαση των εισόδων των τριών πόλεων».

Αυτά δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, επισκεπτόμενος σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 τις εργασίες διαμόρφωσης της βορείου εισόδου / εξόδου της πόλης των Πατρών («Νέος Δρόμος») που βρίσκονται στην τελευταία τους φάση και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Οι παρεμβάσεις στην είσοδο του Αγρινίου, που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα, θα γίνουν επί της Αντιρρίου – Ιωαννίνων και περιλαμβάνουν ανακατασκευή πεζοδρομίων σε τμήμα της οδού, τμηματική ανακατασκευή οδοστρωσίας και ασφαλτικού τάπητα, επισκευή – αντικατάσταση φωτεινών σηματοδοτών και ηλεκτροφωτισμού.

Επίσης, μπροστά από το νέο σταθμό των ΚΤΕΛ θα γίνει κατασκευή του κόμβου εισόδου-εξόδου στο σταθμό, ενώ επί της Αγρινίου – Καρπενησίου, προβλέπεται τοπική επέμβαση αποκατάστασης παροχέτευσης ομβρίων.

Δείτε πως θα γίνει ο κυκλικός κόμβος στο ύψος του ΚΤΕΛ. Με το μπλέ χρώμα αποτυπώνεται η πορεία εισόδου και εξόδου στο ΚΤΕΛ  των οχημάτων των οχημάτων από τις δυο κατευθύνσεις της Εθνικής Οδού. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Ωραίο παρουσίαση. Επόμενο βήμα η χαρτοπετσέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.