Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Το Next Top Model, το Aγρίνιο και το κολύμπι…

Μεγάλη δυσκολία έφερε σε πολλά μοντέλα του  Greece’s Next Top Model η νέα φωτογράφιση που είχε κόνσεπτ με υποβρύχια λήψη.

Τα μοντέλα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φέρουν σε πέρας τη δοκιμασία και να βγάλουν μια ωραία φωτογραφία μένοντας για μερικά δευτερόλεπτα στον πάτο της πισίνας, αφού αρκετές από εκείνες δήλωσαν πως δεν είχαν καμία επαφή με το υγρό στοιχείο, δεν ήξεραν καν κολύμπι, ενώ κάποιες επικαλέστηκαν και παρελθοντικές τραυματικές εμπειρίες από παρολίγον… πνιγμό τους.

Στις κοπέλες που αντιμετώπισαν δυσκολίες στη συγκεκριμένη φωτογράφιση και η Αγρινιώτισσα συμμετέχουσα Γαρυφαλλιά Καλιφώνη. Η 22χρονη προσπάθησε  αλλά δεν κατάφερε να βγάλει μια καλή φωτογραφία, αφού δήλωσε πως δεν μπορεί να βουτάει χωρίς να κρατάει τη μύτη της και πως δυσκολεύεται να έχει τα μάτια της ανοιχτά κάτω από το νερό.

Τελειώνοντας μάλιστα τη διαδικασία, η όμορφη Αγρινιώτισσα είπε απορημένη σε Ροδίτισσα συμπαίκτρια της: «Καλά εγώ είμαι από το Αγρίνιο και δεν υπάρχει θάλασσα πουθενά, λογικό είναι να μην ξέρω καλό κολύμπι. Εσύ που είσαι από τη Ρόδο πως κι έτσι».

Οι κριτές ωστόσο θεώρησαν πως της αξίζει μια ακόμη ευκαιρία και τελικά δεν ήταν εκείνη που αποχώρησε την πρώτη εβδομάδα του παιγνιδιού ενώ η φωτογραφία της δεν συγκαταλέχθηκε τελικά καν στις δύο υποψήφιες προς αποχώρηση…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.