Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: Τι κι αν κλείνει τον δρόμο; Να μην παίξει Τζόκερ ή ΚΙΝΟ ο άνθρωπος;

Αγρίνιο: Τι κι αν κλείνει τον δρόμο; Να μην παίξει Τζόκερ ή ΚΙΝΟ ο άνθρωπος;

Δεν είναι ξεκάθαρο αν έφταιγε ο πυρετός του τζακ ποτ στο Τζόκερ και στο Αγρίνιο, αυτός που διαπέρασε όλη την χώρα. Ή αν φταίει η καθημερινή επαρχιώτικη βλαχοβαλκάνια νοοτροπία, αυτή που δεν χρειάζεται Τζόκερ αλλά ένα απλό… ΚΙΝΟ για να κλείσει τον δρόμο ο κάτοχος του αυτοκινήτου στην φωτογραφία!
Μάλιστα ο φίλος που μας έστειλε την εν λόγω εικόνα εκφράζει την ίδια απορία: «Τι και αν κλείνει ολόκληρο το δρόμο;», αναρωτιέται γι’ αυτή την χθεσινή εικόνα στην Εθνικής Αντιστάσεως (Καρπενησίου). «Όπως στο χωριό μου έτσι και εδώ όπου γουστάρω παρκάρω, το ΚΙΝΟ προέχει!», είναι το σχόλιό του…
Φυσικά δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, δεν πρέπει να περιμένει κανείς να αλλάξει κάτι. Και δεν φταίει(για να είμαστε ειλικρινείς) ούτε το Τζόκερ ούτε κάποιο άλλο παιχνίδι.
Άλλωστε ο αυτόπτης μάρτυς παρέμεινε στο εξωφρενικό σκηνικό για αρκετή ώρα και ξαναπέρασε από το σημείο και ένα τέταρτο μετά το πρώτο… σοκ. Ο παραβάτης καουμπόι ήταν και πάλι εκεί, ατάραχος!
Και ούτε η νοοτροπία φταίει, επίσης ας είμαστε ειλικρινείς. Την ψευτομαγκιά του «κάνω ό, τι γουστάρω» όλοι την έχουμε μέσα μας. Αυτό που φταίει είναι η ατιμωρησία γιατί ακόμη και οι ίδιες οι αρχές είναι απρόθυμες να εφαρμόσουν τους νόμους και να τιμωρήσουν την κακώς εννοούμενη «ελευθερία» του καθενός, δηλαδή την ασυδοσία.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Αναρχοκαπιτάλας

    Στοίχημα ότι αν τον ρωτήσεις κάτι για το Μητσοτάκη, θα το αποκαλέσει «Κούλη».

  2. Φ

    Οι επιστήμονες του αγρινιου. Πιωμα, τσιγαρο, φαι και θεωρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.