Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Αγρίνιο: Τι λέει ο παιδικός φίλος του μητροκτόνου για τον 35χρονο (βίντεο)

Αγρίνιο: Τι λέει ο παιδικός φίλος του μητροκτόνου για τον 35χρονο (βίντεο)

Στην κάμερα του STAR μίλησε παιδικός φίλος του 35χρονου μητροκτόνου, λίγες μόνο μέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που σόκαρε την τοπική κοινωνία του Αγρινίου αλλά και το πανελλήνιο.

Μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια, τις δύσκολες οικογενειακές συνθήκες γύρω από τον 35χρονο αλλά και άλλες πτυχές γύρω από την προσωπικότητά του.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ήμασταν από μικροί παρέα. Η μητέρες μας φίλες, ήταν δραστήριος από μικρός. Απομονώθηκε, ξέφυγε, δεν έλεγε πράγματα, κλείστηκε στον εαυτό του, δεν έλεγε πράγματα. Σκεφτόταν πολλά και κατηγορούσε τη μάνα του για τον πατέρα του, που ήταν φυλακή. Κολώνες του σπιτιού ήταν η γιαγιά και ο παππούς του. Η γιαγιά του τον αγάπαγε πολύ. Η αδερφή του πολύ καλό κορίτσι, για να το σώσουν το έστειλαν στην Αθήνα».

Ακολούθως, ο άνδρας υποστήριξε ότι κατά την άποψή του ο άνδρας ήθελε να κάνει κακό στη μητέρα του.

«Το 2013 είχαμε μία κουβέντα. Μου ανοίχτηκε. Κατηγορούσε πολύ τη μάνα του. Είχε δέκα χρόνια να κάνει μπάνιο τότε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Δεν έπρεπε να είχε βγει. Πιστεύω ότι τρεις μέρες που έκατσε στην Αθήνα το είχε σχεδιάσει. Δεν ήταν θέμα φαρμάκων. Πιστεύω ότι ήταν προσχεδιάσει. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελε να κάνει κακό από τότε», ανέφερε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.