Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Αγρίνιο: η τηλεφωνική απάτη (ευτυχώς) απέτυχε γιατί το θύμα δεν είχε κόρη αλλά… μοναχογιό!

Αγρίνιο: η τηλεφωνική απάτη (ευτυχώς) απέτυχε γιατί το θύμα δεν είχε κόρη αλλά… μοναχογιό!

Άρχισαν και πληθαίνουν πάλι οι τηλεφωνικές απάτες με τους επιτήδειους γύρω από το Αγρίνιο να στοχεύουν ηλικιωμένους και συχνά με το γνωστό κόλπο ότι το παιδί τους έχει εμπλοκή σε τροχαίο.

Μόνο που καμιά φορά δεν είναι και τόσο οργανωμένοι οι απατεώνες και μπορούν να βγάλουν ακόμη και γέλιο, αρκεί βέβαια να αποτύχουν στον στόχο τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη με μια κυρία σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο που την πήραν τηλέφωνο για να της πουν ότι η κόρη της είχε εμπλοκή σε τροχαίο. Και για να ξεμπλέξει χωρίς προβλήματα θέλουν ένα χρηματικό ποσό περί τις 5.000 ευρώ!

Το πρόβλημα (για εκείνους, ευτυχώς όχι για το υποψήφιο θύμα) είναι ότι η γυναίκα δεν έχει κόρη αλλά… μοναχογιό! Με αποτέλεσμα να γελάσει και να τους το κλείσει με χαρά. Με άλλα λόγια, απροετοίμαστοι οι απατεώνες και τουφεκιά στον αέρα το τηλεφώνημα! Καμία έρευνα αγοράς πριν!

Τώρα, να τους πούμε να προσέχουν άλλη φορά; Όχι να μην προσέχουν, μακάρι να αποτυγχάνουν πάντα. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται, καλό είναι να προσέχουν τα υποψήφια θύματα και να προσέχουν και τα παιδιά τους…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.