Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Aγρίνιο: την Δευτέρα στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού Γρίβα μεταξύ Μπαϊμπά και Σταΐκου


Εντατικά εργάζονται τα συνεργεία ώστε την Δευτέρα 26 Αυγούστου να δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Γρίβα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μπαϊμπά και Σταϊκου, αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Αγρινίου.
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις στο συγκεκριμένο σημείο. Τα έργα εντάσσονται στην «Ανακατασκευή και Διαμόρφωση της οδού Γρίβα» συνολικού προϋπολογισμού 921.000,00 €.
Με το συγκεκριμένο έργο ουσιαστικά έγινε ανακατασκευή του δρόμου σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στις υποδομές δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης, στον ηλεκτροφωτισμό (πλήρη δίκτυα και οδοφωτισμός), οδοστρωσία, ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμια (κράσπεδα, ρείθρα, πλακόστρωση πεζοδρομίων κλπ.).
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουεπισκέφθηκε τα έργα και δήλωσε σχετικά: «Ένα μεγάλο έργο στην καρδιά της πόλης σταδιακά οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης με ουσιαστικά έργα στις υποδομές αλλά και αισθητική αναβάθμιση ενός μεγάλου τμήματος. Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού Γρίβα είναι κομμάτι ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα σύνολο παρεμβάσεων εντός του αστικού ιστού ως προαπαιτούμενων έργων για τις πεζοδρομήσεις στο κέντρο του Αγρινίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.