Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: μετά την ΕΛΕΠΑΠ σειρά παίρνει το γηροκομείο για τα τεστ για τον κορωνοϊό

Aπο τη Δομή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ξεκίνησαν στην περιοχή του Αγρινίου τα τεστ μοριακού ελέγχου για τον κορωνοϊό που διενεργούνται από τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ με την υποστήριξη των στελεχών της  3ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Αγρινίου.

Οι έλεγχοι στη ΕΛΕΠΑΠ έγιναν ,χθες Παρασκευή, σε όλο το προσωπικό και σε μέλη της  Διοικούσας Επιτροπής καθώς η Δομή από την προσεχή Δευτέρα,  25 Μαΐου 2020,  υποδέχεται ξανά τα «γενναία παιδιά» της για να συνεχίσουν τα θεραπευτικά τους προγράμματα.

Την Δευτέρα εξάλλου σειρά παίρνει το γηροκομείο όπου σε δύο στάδια θα γίνουν τεστ στο προσωπικό και στους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους.  Τα τεστ διεξάγονται με πρωτόκολλο που έχει αυστηρούς κανόνες που ακολουθούνται πιστά από το κλιμάκιο το συντονισμό του οποίου στην περιοχή του Αγρινίου έχει ο ιατρός  Κωνσταντίνος Ποσονίδης.

Τα τεστ αποστέλλονται στην Πάτρα για τα αποτελέσματα και ενημέρωση θα υπάρξει αν προκύψει κάποιο θετικό δείγμα.

Οι έλεγχοι στο Αγρίνιο ξεκίνησαν τελικώς την περασμένη Παρασκευή καθώς τις προηγούμενες ημέρες προηγήθηκε προετοιμασία και συντονισμός-παρουσία και του αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ- για να κυλήσουν όλα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες, τόσο για τη διενέργεια των τεστ και την αποστολή τους στην Πάτρα, όσο και για την διαχείριση των αποβλήτων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.