Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: το παράπονο ενός διανομέα για την πεζοδρόμηση της οδού Βότση

Αγρίνιο: το παράπονο ενός διανομέα για την πεζοδρόμηση της οδού Βότση

Για το εύρος των πεζοδρομήσεων στο κέντρο του Αγρινίου έχει γίνει πολύς λόγος.

Εκφράζονται αντίθετες απόψεις ενώ η περίπτωση της πεζοδρόμησης της οδού Βότση συγκεντρώνει τις περισσότερες διαφωνίες.

Στο δημόσιο διάλογο κατατίθεται και η μαρτυρία ενός διανομέα. Για την ακρίβεια η σημερινή εμπειρία του.

Αναφέρει:

Καλησπέρα. Γύρισα μετά από δυο χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο και αυτό που είδα με τις «πεζοδρομήσεις» είναι απλά απαράδεκτο.

Δούλευα χρόνια σαν διανομέας και -τώρα που επέστρεψα στο επάγγελμα- διαπίστωσα, ιδίοις όμμασι, αυτά που διάβαζα στα τοπικά site.

Ένα Αγρίνιο κομμένο στη μέση, ένα ακόμα χειρότερο κυκλοφοριακό χάος και δρόμους οι οποίοι δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να κλειστούν.

Σήμερα ήθελα να μεταφέρω μια παραγγελία στη Βότση, στο μη πεζοδρομημένο κομμάτι της, και έπρεπε να πάω μέσω Παπάφωτη κοκ.

Σταμάτησα λοιπόν στον τροχονόμο και ζήτησα άδεια για να περάσω. Αφού «λογομαχήσαμε» του ζήτησα να με γράψει μιας και θεωρώ απαράδεκτο το να βλέπω παρκαρισμένα μηχανάκια και αργότερα το βράδυ και αμάξια.

Γιατί να έχει πεζοδρομηθεί ο συγκεκριμένος δρόμος; Μήπως έχει να κάνει με το δημαρχείο; Για να υπάρχει «ησυχία» μήπως;

Εμείς που εργαζόμαστε σαν διανομείς, είτε φαγητού είτε δέματων, αυτοκίνητα που έχουν δουλειές μέσα σε αυτόν τον δρόμο και γενικά οχήματα που θέλουν να περάσουν από εκεί, γιατί να μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία να περνάνε μέσω της Παπαφώτη(σε ένα φανάρι που κρατάει και εγώ δεν ξέρω πόση ώρα κόκκινο). Το κομμάτι της Παπαστράτου δεν το σχολιάζω καν…

ΥΓ. Σαφώς και η αστυνομία έκανε την δουλειά της. Αλλά αυτό το πρόβλημα που δημιούργησε ο Δήμος ποτέ θα λυθεί;

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Αποστολης

  Η οδός Βότση είναι ήπιας κυκλοφορίας και όχι πεζοδρομος. Κακώς έχει σημανθει ως πεζοδρομος και κακώς έχει απαγορευτεί τελειως η κυκλοφορία.

 2. Νίκος Παλια-ντζής

  Αποστόλης το «ήπιας κυκλοφορίας» της Βότση από που προκύπτει; Από προφητεία αγιορείτη μοναχού; Ήπιας αντίληψης είναι αυτοί που τον διασχίζουν με τα δίκυκλά και παρκάρουν επάνω του.

 3. alexandrospalios@gmail.com

  Όλη η Βότση να γίνει πάρκινγκ για δίκυκλα. Η να δοθεί στην κυκλοφορία .

 4. ΦΩΤΗΣ

  Η οδός Βότση είναι απαράδεκτο που είναι κλειστή και πρέπει να ανοίξει!Για μια απόσταση 150 μέτρων κάνεις ολόκληρο γύρο και δημιουργείτε απίστευτο μποτιλιάρισμα.Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει για κάτι απλό?Αλλα το άλλο κούφο είναι που έκλεισε η Καπετάν Δια.Μιλάμε για κατοικήμενη περιοχή και ολη η κύκλοφορία γίνεται απο τον δρόμο γνωστού σούπερ μαρκέτ.Το γέλιο θα είναι όταν ξεφορτώνει η νταλίκα τα προιόντα ήδη δημιουργείται μποτιλιάρισμα το οποίο επιβαρύνεται απο το ήδη πάρκινκ του σούπερ μάρκετ..Οταν θα μπούν και τα φανάρια εκεί θα δούμε τα καλά….Ανοίξτε την Καπεταν Δια και την Βότση φωστήρες!!!!!

 5. κωστας

  Πραγματικά δεν ξέρω ποιος έχει σκεφτεί όλα αυτά που ζούμε. Όλο το Αγρίνιο τους βρίζει και δεν καταλαβαίνουν τίποτα εκεί στον δήμο. Λες να μη θέλαμε πεζόδρομους;;; Απλά θέλουμε αυτά που μπορούν να γίνουν. Είναι το θέατρο του παραλόγου που κλείσανε όλοι οι δρόμοι.

 6. Αποστολης

  Νίκος Παλια-ντζής περνιέσαι για έξυπνος με το υφος της ανάρτηση σου?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.