Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Αγρίνιο: Τρεις ανεμβολίαστες εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» σε αναστολή εργασίας

Αγρίνιο: Τρεις ανεμβολίαστες εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» σε αναστολή εργασίας

Σε αναστολή εργασίας τέθηκαν τρεις εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο Αγρινίου, καθότι επέστρεψαν από αναρρωτικές άδειες που είχαν λάβει δίχως να προσκομίσουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού εφαρμόζεται για τους εργαζόμενους σε δομές ΚΔΑΠ και στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Βέβαια, αυτό δε συνεπάγεται ότι δεν υπάρχουν περιπτώσεις εργαζομένων οι οποίοι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Σε ότι αφορά το Δήμο Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr τρεις εργαζόμενες στο «Βοήθεια στο Σπίτι» έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας. Το προηγούμενο διάστημα είχαν λάβει αναρρωτική άδεια μάλιστα. Με το πέρας της, οι εν λόγω δεν προσκόμισαν πιστοποιητικό νόσησης, ούτε εμβολιάστηκαν. Ως εκ τούτου, προχώρησαν οι διαδικασίες για την έκδοση των αναστολών εργασίας.

Λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης, τα κενά που προέκυψαν καλύφθηκαν από το ήδη υπάρχον εργατικό δυναμικό, με την κατάσταση να αξιολογείται στο εγγύς μέλλον για να διαπιστωθεί αν θα χρειαστεί λήψη άλλων μέτρων, όπως νέες προσλήψεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ουδεις αναντικαταστατος,υπαρχουν χιλιαδες εμβολιασμενοι ανεργοι ετοιμοι να δουλεψουν.

  2. Ανώνυμος

    Ετσι μπραβο καθε ψεκασμενος στο σπιτακι του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.