Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο: βεβαιώθηκε παράβαση σε Ρομά που είχε χαρτί μετακίνησης για… ερωτική συνεύρεση!

Αγρίνιο: βεβαιώθηκε παράβαση σε Ρομά που είχε χαρτί μετακίνησης για… ερωτική συνεύρεση!

Η δικαιολογία του νεαρού ήταν πως ο ίδιος δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του γράψει κάτι. Κι εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να γράψει για… ερωτική συνεύρεση!

Έγινε κι αυτό στην περιοχή του Αγρινίου! Θέμα χρόνου ήταν, βέβαια, μέχρι να γίνουν γνωστά παρόμοια ευτράπελα.

Σταματώντας η Αστυνομία σήμερα έναν νεαρό Ρομά, έπεσε πάνω στο πιο ευφάνταστο χαρτί άδειας για μετακίνηση, από αυτά που απλά φέρουν την υπογραφή του μετακινούμενου κάτω από ένα σημείωμα.

Το χαρτί έλεγε «βγαίνω για να πάω να κάνω έρωτα» και φυσικά προκάλεσε, εκτός από τα 150 ευρώ πρόστιμο στον…. θερμόαιμο μετακινούμενο και αρκετά μειδιάματα στους ελεγκτές.

Η δικαιολογία του νεαρού ήταν πως ο ίδιος δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του γράψει κάτι. Κι εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να γράψει για ερωτική συνεύρεση!

Κακό χιούμορ ή απλός χαβαλές πάντως, η παράβαση βεβαιώθηκε κι εκείνος που πρέπει να πληρώσει είναι ο… εμπνευστής.

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΦΩΡΑΝΕ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ;ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

 2. Κώστας

  Εμ φίλε μου Ρώμα είναι αυτοί…. Έτσι τους έδωσαν το δικαίωμα το κράτος να κάνουν ότι θέλουν και να μην τους πειράζει κάνεις…. Ούτε καν η αστυνομία που του πιάνει και μέσα σε μισή ώρα είναι ελεύθεροι να αλωνισουν και πάλι…. Με λίγα λόγια ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 3. Ν. Π

  Τα. 150.Ε. θα.πληροθουν..και.εβιβα.. Κορόιδα. Άκου. Ερωτική. Συνεύρεση. Χαχαχα. Ακόμα. Γελάω.. Είναι. Μαγκιά.. Τώρα. Να. Σας. Δωωω

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ 150; ΟΔΟΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΕΡΑ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ;ΠΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.