Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρίνιο: Ξανά τεστ και ιχνηλατήσεις στην τοπική αστυνομία- τι προτείνει συνδικαλιστής

Αγρίνιο: Ξανά τεστ και ιχνηλατήσεις στην τοπική αστυνομία- τι προτείνει συνδικαλιστής

Το έβδομο κρούσμα κορονοϊού σε αστυνομικό του Αγρινίου επιβεβαιώθηκε χθες και όπως είναι φυσικό στη Διεύθυνση Αστυνομίας  Ακαρνανίας σήμανε εκ νέου συναγερμός.

Απολυμάνσεις, ιχνηλατήσεις και τεστ σε όλο το προσωπικό αναμένονται εκ νέου με τον προβληματισμό να είναι διάχυτος ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τέσσερα από τα επτά κρούσματα αφορούν ενστόλους της ίδιας υπηρεσίας.

Θυμίζουμε πως  μέχρι και την Παρασκευή 23-10-2020 η εξυπηρέτηση των πολιτών από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας θα πραγματοποιείται  κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής συνεννόησης, με αλληλογραφία και στα σχετικά email .

Με φυσική παρουσία θα πραγματοποιείται μόνο σε εξαιρετικές και επείγουσες περιπτώσεις, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την αρμόδια Υπηρεσία και τηρουμένων όλων των μέτρων για την πρόληψη και αποφυγή διασποράς του Κορωναιού.

Σημειωτέον πως το μέλος του Δ.Σ. και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ραυτογιάννης προτείνει την έκτακτη σύγκληση  του διοικητικού συμβουλίου ώστε να συζητηθεί η πρόταση του  για την κατ΄εξαίρεση χορήγηση του χρηματικού ποσού των 200 ευρών (από τα χρηματικά ταμειακά πλεονάσματα)  στους αστυνομικούς που τέθηκαν σε καραντίνα καθώς υπέστησαν οικονομική ζημιά. Σκοπός εξάλλου της πρότασης είναι να “ενισχυθεί περαιτέρω το δόγμα αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάδελφο”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. πρόστιμο

    Αυτοί που ελέγχουν τους άλλους για την τήρηση των μέτρων,κόλλησαν……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.