Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Αγρίνιο:”Εγκεφαλικά” νωρίτερα για τους οδηγούς στην κλειστή οδό Μακρή

Αγρίνιο:”Εγκεφαλικά” νωρίτερα για τους οδηγούς στην κλειστή οδό Μακρή

 

“Υπογλώσσια” χρειάζονται για αρκετές ώρες της μέρας οι οδηγοί στο μαρτυρικό κέντρο του Αγρινίου και στην κλειστή οδό Μακρή, λόγω των έργων που γίνονται πριν το φανάρι της Αγίας Τριάδας. Ο δρόμος είναι κλειστός στο ύψος του 4ου Δημοτικού και αυτό σημαίνει πρακτικά πως αν κάνεις το λάθος και πάρεις τον δρόμο (τον αγύριστο;)θα πρέπει να ξαναστρίψεις στην Πάνου Σούλου και να κάνεις πάλι τον γύρο(του θριάμβου;)γύρω από το Σιντριβάνι!

Η πόλη έχει κόσμο και κίνηση, καλώς ή κακώς, και θα έπρεπε στην διασταύρωση της Μακρή με την Χαριλάου Τρικούπη να υπάρχει τουλάχιστον μια προειδοποίηση ότι ο δρόμος είναι κλειστός. Όπως θα έπρεπε για κάποιες ώρες να υπάρχει και Τροχαία στις διασταυρώσεις αλλά αυτό είναι και θέμα υπηρεσιών και εποχής.

Το σίγουρο είναι πως μετά τις 10 το πρωί «κατεβαίνει» όλος ο κόσμος στο κέντρο για ψώνια και άλλες δουλειές, να μην αναφέρουμε τους καφέδες και την αναψυχή. Οπότε ο εκνευρισμός δεν κάνει να χτυπά κόκκινο και να έχει και 35 βαθμούς(τουλάχιστον) έξω στο δρόμο. Σέρνονται και ψυχολογικά προβλήματα, καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά και άλλες παθογενείς καταστάσεις.

Στο διάστημα, για να καταλάβετε,  μέχρι να βγάλει η στήλη τις φωτογραφίες που βλέπετε, υπήρξε μάρτυρας α)μιας μούντζας(και λίγη ήταν β) κάμποσων βρισιδιών και  γ)αρκετών παρατηρήσεων στο στυλ «καλά είναι σοβαροί;», με το «σοβαροί» πολλές φορές να αντικαθίσταται από την γνωστή ελληνική προσφώνηση που είναι παγκοσμίως γνωστή…

Επί του πιεστηρίου: Μαθαίνει η στήλη ότι επιτέλους έκοψαν το δρόμο στο ύψος της Χαριλάου Τρικούπη.

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Κ Τ

  Γκρίνια
  Γκρίνια
  Γκρίνια
  Το γύρο ενός τετραγώνου θα κάνουμε ρε παιδιά, όχι το γύρο του θανάτου …….

 2. Spiros

  Εχει τσαμπα παρκιν στα σφαγεια το αμαξι στο κεντρο δεν χρειαζεται….

 3. Κώστας

  Ναι, είναι όλοι όπως βλέπουμε των …βορείων προαστίων και λόγω μπάκας δε μπορούν να περπατήσουν, άρα παίρνουν το αμάξι τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.