Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Και Αγρινιώτες επαναπατρίστηκαν απο Ιταλία- σε κατ’ οίκον καραντίνα

Και Αγρινιώτες επαναπατρίστηκαν  απο Ιταλία- σε κατ’ οίκον καραντίνα

Οι επιβάτες του πλοίου, αφού καταγραφούν από τις Αρχές, θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους

Στο λιμάνι της Πάτρας αναμένεται να καταπλεύσει σε λίγα λεπτά το πλοίο που μεταφέρει από την Ανκόνα της Ιταλίας περίπου 107 Έλληνες  που θέλουν να επαναπατριστούν. Συνολικά το πλοίο μετέφερε 244 άτομα αλλα τα υπόλοιπα αποβιβάστηκαν στην Ηγουμενίτσα.

Στο χώρο του λιμανιού μάλιστα βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Περιφέρειας Γιάννη Μάκκα.

Οι επιβάτες του πλοίου, αφού καταγραφούν από τις Αρχές, θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους ενώ η μεταφορά τους θα γίνει με υπηρεσιακά λεωφορεία της Πυροσβεστικής μετά την άρνηση των οδηγών ταξί.

Στο λιμάνι βρίσκεται και ο Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος  ενώ οι πυροσβέστες φορούν τις ειδικές στολές και έχουν λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr τέσσερις από τους επιβάτες θα μεταφερθούν στο Αγρίνιο, τόπο καταγωγής τους ,και για το λόγο αυτό στην επιχείρηση συμμετέχει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.