Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Αγρινιώτικη εμπειρία με Βελισσάρη και Τσίκο στους 40 βαθμούς, στο… τράφικ της Παναγοπούλου

Αγρινιώτικη εμπειρία με Βελισσάρη και Τσίκο στους 40 βαθμούς, στο… τράφικ της Παναγοπούλου

Δεν υπάρχει πιο… ψυχεδελική εμπειρία μέσα σε τέτοιον καύσωνα από το να είσαι κολλημένος στην κίνηση “σημειωτόν” στην οδό Παναγοπούλου, λίγο πριν το Συντριβάνι, στο Αγρίνιο. Και να ακούς στην διαπασών την αυτοκινούμενη διαφήμιση για το καλλιτεχνικό γεγονός που θα λάβει χώρα αύριο στην διασταύρωση της Λεπενούς! Αν μάλιστα είναι και χαλασμένο το ερκοντίσιον, η εμπειρία αποκτά μυθικές διαστάσεις!

Σύμφωνα με την…. ανακοίνωση “ο σπουδαίος Γιώργος Βελισσάρης και ο κορυφαίος σολίστ του κλαρίνου Μάκης Τσίκος” θα είναι αύριο στην περιοχή και το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι στο τέλος της ανακοίνωσης ακούγεται η ειδική σήμανση ότι “θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο”! Τώρα πως θα τηρηθεί το πρωτόκολλο δεν το γνωρίζουμε, θα είναι σίγουρα δύσκολο να μην χορέψει κανείς με Βελισσάρη-Τσίκο, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις!

Πάντως, το μεγάφωνο μέσα στο… φρακάρισμα δεν το βλέπουν όλοι σαν εμάς σαν εμπειρία. Από επιχείρηση στην φλεγόμενη Παναγοπούλου μας έλεγε συμπολίτης: “το έχω ακούσει τρεις φορές από το πρωί και πάει πολύ αργά λόγω κίνησης, έχω παλαβώσει, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πάω, τι χρωστάω εγώ;”!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.