Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Αγρινιώτης και ο «φρουρός» του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες»

Αγρινιώτης και ο «φρουρός» του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες»

Τελικά πολλοί οι είναι οι Αιτωλοακαρνάνες ηθοποιοί που συμμετέχουν στις «Άγριες Μέλισσες»’και συμβάλουν στην μεγάλη επιτυχία του σίριαλ.

Οι γονείς του Λεωνίδα Κακούρη, του «Δούκα Σεβαστού», κατάγονται από το Καινούργιο ο πατέρας του Ηλίας  και   η μητέρα του Αγγελική από το Λιβαδακι της Ορεινής Ναυπακτίας

Οι γονείς του «Γιάννου» κατάγονται και οι δυο από την Αγία Σοφία Θέρμου. Πατέρας του είναι ο Παναγιώτης (Πάνος ) Αθανασόπουλος και μητέρα του η Σπυριδούλα Ρούμπα .

Και της Βίκυς Διαμαντοπούλου της “Σοφούλας”  η καταγωγή της από τη μητέρα της είναι από το Περδικακι του Ορεινού Βάλτου.

Ένας ακόμη ερασιτέχνης ηθοποιός ο Βαγγέλης Παρμάκης υποδύεται τον έναν από τους αστυνομικούς «φρουρούς» του Δούκα στο σπίτι του και της Ελένης στο Νοσοκομείο.

Ο Βαγγέλης Παρμάκης είναι γιός του Κώστα Παρμάκη από τον Άγιο Δημήτριο Ναυπακτίας (υπάλληλος τού Δήμου Ναυπακτίας) και της Μαρίας Σιγγούνα από το Αγρίνιο όπου και ο ίδιος ζει μόνιμα.

Ο Βαγγέλης Παρμάκης τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με το Θέατρο ερασιτεχνικά αλλά με εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις που τον έκαναν να ξεχωρίσει σε μία σειρά εμφανίσεων τόσο στο Θέατρο και στον κινηματογράφο αλλά και τώρα στην τηλεόραση στις «Άγριες Μέλισσε»’.

Η πρώτη του επαφή ήταν στην τάξη της Τρίτης Γυμνασίου όταν ανεβάσανε την Θεατρική Παράσταση “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία της Γιούλη Μαρούση  στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου  στα πλαίσια του Φεστιβάλ ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Στη συνέχεια συμμετείχε στην Θεατρική Παράσταση “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα ” σε σκηνοθεσία της Γιούλης Μαρούση  στο  ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου’  από την Θεατρική ομάδα “θεατρomorfes”.

Μετά ακoλούθησε η Θεατρική παράσταση ” Το Πέτρινο Προσωπείο ” από τον Μουσικό Σύλλογο Αγρινίου ‘’ΟΡΦΕΑΣ’’, σε σκηνοθεσία της Γιούλη Μαρούση και κείμενο του Σταυρίδη.

Και συνέχισε στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της φοιτητικής του ζωής συμμετείχε στην Θεατρική Παράσταση του Παιδαγωγικού τμήματος του ΑΠΘ “Οι Ερωτευμένοι”, του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία της Ευαγγελίας Παπαγεωργίου.

Καί ακoλούθησαν ” Οι Τομές”, σε σκηνοθεσία του Άγγελου Παπαδάκη που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στην Μικρού μήκους ταινία ” Βρες τα Φτερά σου ” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λουριδά.

Ακόμη ο Βαγγέλης ασχολείται ερασιτεχνικά και με το μόντελιγκ αναδεικνύοντας το πολύπλευρο ταλέντο του .

Να ευχηθούμε στον Βαγγέλη μια επιτυχημένη πορεία και να εκπληρωθούν  τα όνειρά του το 2021 σε αυτό που αγαπά.

http://www.e-nafpaktia.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.