Πέμπτη, Ιούνιος 27, 2019

Αγρινιώτης πάει Αμερική για μαθήματα φωνητικής με τον δάσκαλο των διασήμων

Ο Παναιτωλιώτης Γιώργος Γιγκλάς έγινε ιδιαίτερα γνωστός για την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε μέσω διαδικτύου με την διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζένιφερ Χάντσον. Μια επαφή που δεν έμεινε στο διαδίκτυο αλλά στην πορεία έγινε και πραγματικότητα καθώς συναντήθηκαν προσωπικά τρείς φορές.

Δύο στο Λονδίνο και μια στο Λος Αντζελες. Μέσα από όλη αυτή την εμπειρία ο Γιώργος Γιγκλάς θέλει να αναπτύξει τις φωνητικές του δυνατότητες και για αυτό θα ξαναπάει πάλι στην Αμερική για να εξελίξει το ταλέντο του. Σε μια συνάντηση που είχε με την Χρύσα Σπαή στον φιλόξενο χώρο στο Κτήμα ΠΙΘΑΡΙ στην λίμνη Τριχωνίδα μίλησε για αυτή του την απόφαση.

images 03

Γιώργο, μάθαμε ότι θα πας πάλι στην Αμερική, πές μας κάτι για αυτό;

Μετά από ολες τις επαφές που είχα μέχρι τώρα κυρίως με την Τζένιφερ Χάντσον, αλλά και με την βοήθεια και την πλήρη καθοδήγηση της δασκάλας μου στην φωνητική εδώ στο Αγρίνιο, της κας Julia Zekthi, αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να πάω να κάνω μαθήματα και με τον Stevie Mackey, ο οποίος είναι δάσκαλος φωνητικής στο The Voice Usa και κάνει μαθήματα φωνητικής στην Jennifer Lopez την Selena Gomez και πολλούς άλλους διάσημους τραγουδιστές. Με τον ίδιο μιλήσαμε μέσω διαδικτύου και με περιμένει.

images 06

Ποιές είναι οι προσδοκίες σου από αυτό σου το ταξίδι;

Βασικά να πάρω μια γνώση μαθημάτων φωνητικής με τον Stevie Mackey. Δεν το λές και λίγο να πάρεις μαθήματα από αυτόν που δίνει οδηγίες σε τόσο μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Εκτός από αυτό θα κάνω κάποιες συναντήσεις με διάφορους παράγοντες. Θα κάτσω ένα μήνα περίπου εκεί. Μέσα από αυτές τις κινήσεις νοιώθω ότι γεμίζω με γνώσεις την ζωή μου, μαθαίνω νέα πράγματα και κάθε φορά εξελίσομαι και γίνομαι καλύτερος.

Θα ήθελες να κάνεις καριέρα στο Hollywood αν σου δινόταν η ευκαιρία;

Αν και αυτό είναι πολύ προχωρημένο νομίζω ότι θα ήθελα. Ούτως ή άλλως θα είμαι εκεί για πολλές μέρες, ότι προκύψει μέσα από τις επαφές που θα έχω είναι καλοδεχούμενο.

Ποιός σε βοήθησε να πραγματοποιήσεις το ονειρό σου;

Βέβαια η οικογενειά μου με στήριξε και συνεχίζει να το κάνει. Ο πατέρας μου πάντα ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την διαδικασία. Μετά με βοήθησε η γνωριμία με την Τζένιφερ Χάντσον. Η οποία μου άνοιξε αρκετές πόρτες και της οφείλω ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ.

gikglas hatson2018 06

Τι σου λένε οι φιλοι σου κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να πας εξωτερικό;

Ότι είμαι πολύ τυχερός που μπορώ και έχω τέτοιες εμπειρίες. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κυνηγάμε τα ονειρά μας.

Σε περίπτωση που δημιουργηθούν προυποθέσεις θα έμενες εκεί;

Προφανώς ναι. Αν οι προοπτικές δείξουν ότι έχει νόημα και αυτά που θα κάνω θα με εξελίξουν θα μπορούσα να μείνω. Όπως και να έχει όμως δεν πρόκειτε να ξεχάσω τον τόπο μας και τον προβάλλω με τα καλύτερα λόγια σε όλους όσους συναντώ στο εξωτερικό. Μάλιστα τους προσκαλώ να μας επισκεφθούν και να γνωρίσουν τα μέρη μας απο κοντά. Σαν την πατρίδα μας πουθενά.

images 05

 agriniobestof.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.