Πέμπτη, Δεκέμβριος 12, 2019

AHEPA CUP 2018: Σημαντική προβολή της Ναυπάκτου σε έντυπο της Washington DC

Το “AHEPA CUP” Beach Volleyball tournament συνεχίζει την ανοδική του πορεία όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και με το αποτύπωμα που αφήνει στο χώρο της επικοινωνίας/ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα το περιοδικό AHEPAN που εκδίδεται στην Washington DC και απευθύνεται σε συνδρομητές/μέλη AHEPA παγκοσμίως, επέλεξε να προβάλει το “AHEPA CUP 2018” Beach Volleyball tournament που έγινε το καλοκαίρι στη Ναύπακτο.

Έτσι όπως και τις προηγούμενες χρονιές στο φθινοπωρινό τεύχος και στη στήλη που παρουσιάζει την ανά τρίμηνο δραστηριότητα των Περιφερειών της AHEPA ανά τον κόσμο, η Ελλάδα εκπροσωπείται με μια ετήσια διοργάνωση που γίνεται στη Ναύπακτο, κάτι που αναμφισβήτητα συμβάλει και στην προβολή της πόλης στο εξωτερικό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το “AHEPΑ CUP” Beach Volleyball tournament τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Δήμο Ναυπακτίας και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου.

Καθώς είναι προφανές ότι η Ναύπακτος χρειάζεται τέτοιες εξωστρεφείς εκδηλώσεις, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν ή στήριξαν τη διοργάνωση αυτή με οποιοδήποτε τρόπο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.