Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Αη Βασίληδες με…μηχανικούς ταράνδους από την Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου

Αη Βασίληδες με…μηχανικούς ταράνδους από την Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου


Είπαν να αφήσουν τους κανονικούς ταράνδους να ξεκουραστούν μέρες που είναι και να διασχίσουν το Αγρίνιο με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους κάποιοι Αη Βασίληδες!

Κι από τις αντιδράσεις χαράς που προκάλεσαν θα έλεγε κανείς ότι κέρδισαν τις εντυπώσεις, με τους μηχανικούς τους ταράνδους, τα μέλη της Λέσχης Μοτοσικλέτας Αγρινίου!

Το γεγονός έγινε χθες το βράδυ στο φωτεινό και γιορτινό  Αγρίνιο και ήρθε να προστεθεί  στα προηγούμενα εορταστικά “σκηνικά” που έχουν προκαλέσει  οι Αγρινιώτες και οι καλεσμένοι τους αυτές τις μέρες.

Σε σημείο που μπορεί να πει κανείς ότι οι φετινές γιορτές είχαν, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης, κάμποσο κέφι και ανεβασμένη διάθεση…

Φωτό Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Νίκος

  Κανένας δε φοράει κράνος! Εύγε στη λέσχη που “προάγει” την ασφαλή οδήγηση.
  Εύγε για την απίστευτη ηχορύπανση !
  Με μαρκαρίσματα και ξερογκαζιες τι στο καλό θέλουμε να δείξουμε; Πόσο καγκουρες είμαστε;

  Κρίμα πραγματικά για το καρακιτσαριο.

 2. Αιτωλός

  Άλλος είναι ο Άγιος Βασίλειος που εορτάζουμε την 1η Ιανουαρίου μαζί με την Περιτομή του Ιησού Χριστού. Όλα τα άλλα είναι απομιμήσεις δυτικοξενόφερτες και…πρώιμες καρναβαλικές. Αν το τελευταίο γινόταν στο Καρναβάλι φοβάμαι πως θα διαμαρτύρονταν οι…αμαθείς-ημιμαθείς νεοέλληνες…Κατάντια και ξεφτιλίκια…Καλή και ευλογημένη χρονιά κοντά στην Ορθόδοξη Εκκλησία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.